Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jo dontès...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Timike26 kérdése:

Szerintetek jo dontès volt elmondani?

Figyelt kérdés

tegnap megmondtam anyosnak hogy a sok beszolàs ès szarkavaràsok miatt fog tonkremenni a hàzassàgunk a fèrjemmel.magyarul megmondtam:az o hibàjuk lesz a elvàlunk.

jo dontès ezt igy kerek perec kijelenteni vagy csak mèg nagyobb bajt csinàltam?

2012. okt. 11. 09:46
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

az ok a vàlàsra igenis lehet anyos furkàlodàsa.mivel a fèrjem anyuci kcsi fia,persze ha arra keryulne a sor hogy fogom a gyerekeket ès elmegyek biztos kiakadna ès megmonddanà az anyjànak...de mièrt kell megvàrni amig megutàlom ot?

o nagyon tiszteli szereti az anyjàt/amivel nincs is gond/

de azèrt a mi elètunk ne legyen màr az anyuciè is...

azt elfelejtettem kozolni hogy a fèrjem olasz.... na persze igy màr èrtheto hogy anyuci az elso....de nem,mert a gyerekek az elsok,viszont mièrt kènyszeritenek rà hogy zsaroljam a fèrjem a vàlàssal..èn csak szeretnèm ha anyos megmaradna a sajàt èletèben,ne az enyèmbe jàrkàljon.

pl:1 honapos volt a kislàny:anyoska kezèbe volt/ès jaj de tisztàba volt bvele hogy gyengepont/nagy mosollyal megkèrdezi:mit szolnàl ha leejtenèm?

na ebbol is majdnem olre mentem a fèrjemmel,mert nem àllitotta le az anyjàt,ès a megprobàlta kimagyaràzni hogy csak viccelt....

de nem ez volt a lènyeg,persze nem vàgnà foldhoz a gyereket..na de akkor is.....

ezekrol beszèlek,ès nem gondolom hogy gyerekes ezeket felvenni ,belemenni a vitàkba...van egy hatàr....szerintem

2012. okt. 11. 10:41
 12/30 anonim ***** válasza:
73%
A ferjednek ki kell allnia melletted hiszen most TE vagy az egyetlen no az eleteben.Amig a ferjed nagyokat hallgat es teged csitit addig anyos SOha nem fog bekenhagyni. Ha a ferjed egyszer jol megmondja a mamanak hogy gondolkodik ezekrol a dolgokrol es a mama erzi hogy kicsifia a te oldaladon all akkor vege lessz a piszkalodasoknak. Az anyosok csak addig terrorizalnak amig hatalomban erzik magukat.beszelj a ferjeddel mond beszeljen az annyaval de gyorsan es hangoztasd te vagy a felesege es teged kell valasztania hiszen e gyerekkora mar elmult. Tisztelettel is el lehet a mamat kuldeni a sohivatalba.
2012. okt. 11. 10:48
 13/30 anonim ***** válasza:
82%

Erről beszélek! Ha az én gyerekemet fogná az anyós és megkérdezné, hogy mit szólnék ha leejtené:

1. tényleg egy iszonyat rossz poénnak fognám fel. És eszembe se jutna a párommal vitázni, amiért az anyjának rossz a humora.

2. elvenném tőle a gyereket és tájékoztatnám róla, hogy soha többet ne lássam meg a kezébe a gyereket. Megint csak nem vitáznék a férjemmel,ő nem tehet az anyja rosszindulatáról.

2012. okt. 11. 10:49
 14/30 anonim ***** válasza:
81%

Határozottnak tűnsz, de úgy látom, rossz irányba tereled ezt az erőt. Nem kérni kell a férjed, hogy fogja vissza az anyját , hanem ezen a ponton utasítanod rá. Ha ez téged ennyire zavar, állj ki érte. Nem fogadnám el azt a választ, hogy tanuljam meg nem meghallani. Ő tanulja meg meghallani azt, amit mondok! Ez így nem mehetne tovább. Teljesen mindegy, mit mondasz anyósnak, túl öreg ahhoz hogy változzon. A fia meg nem férfi, ha nem védi meg a családját (mellesleg ezt is elmondnaám neki), ha már a véleményem és a lelkiállapotom nem zavarja, legalább reménykednék, hogy önértékelése még maradt valamennyi. Az a férfi, aki a saját anyját nem tudja három lépésre tartani a családjától számomra nem férfi.

A véleményem az, hogy nem igaz, hogy anyós miatt válnátok el. A férjed miatt válnátok el, ha elválnátok, mert képtelen normális viszonyt kialakítani a saját anyjával. Egy hülye anyóssal is együtt lehet élni, ha a férj tudja kezelni. Szóval, ha valaki oka lesz a problémának, az a férjed.

2012. okt. 11. 10:58
 15/30 A kérdező kommentje:

igazatok van... :(( fàj hogy nem vèd meg,magamat kell nyugtatgatnom....

ha hazaèr elbeszèlgetek vele....

remèlem mèg idobe èszbe kap.

koszonom mindenki vàlaszàt.

2012. okt. 11. 11:05
 16/30 anonim ***** válasza:
49%
A titok nyitja. Olyan távolságba kell költözni, ahova anyós nem tud átmenni papucsban és pongyolában. Valóban a költözés lenne a megoldás. Egyébként pedig jól tetted, hogy megmondtad a magadét és ne hagyjd, hogy anyóspajtás közétek álljon!! Tényleg tanulj meg belesz*rni a megjegyzésekbe, ezt jól mondja a férjed. Tudom én, önérzet meg minden, de NE foglalkozz vele!!
2012. okt. 11. 11:26
 17/30 anonim ***** válasza:
75%
Tök vicces, hogy név nélkül írom ugyanazt, mint mindenki más, de csak én vagyok lepnotozva. :D
2012. okt. 11. 11:29
 18/30 anonim ***** válasza:
54%
A kérdésére a válaszom az lett volna, széles nagy mosollyal és nyugodtan, hogy mi lenne? hát, mint a jó olasz maffia filmekből tanulva a legnagyobb boldogságban beleverném a fejed a falba ...majd szépen kivettem volna a gyereket a kezéből és még nagyobb mosollyal azt mondtam volna, na húzzál el innen jó messzire...
2012. okt. 11. 11:49
 19/30 anonim ***** válasza:
44%
Valószínű azért mert kioktatsz, hogy te hogy nem beszélnél...hát erre nem kíváncsi senki, hasznosnak meg végképp nem hasznos.
2012. okt. 11. 11:50
 20/30 anonim ***** válasza:
66%

Oké, de szerintem a szituáció értékeléséhez hozzátartozik, hogy mindkét fél stílusát, esetleges elkövetett hibáját figyelembe vesszük. (Anyós pletykál, meny ordenáré módon beszél vele.)

Ezt hívják pártatlan véleménynek. Mifelénk nem szokás az eggyel feljebb lévő generációval szemben ilyen kifejezéseket használni, így joggal sértődne meg az illető, ha ilyet mondanék neki, és bizony NEM lenne jó döntés ezt ÍGY ilyen formában elmondani. Azt is hozzátettem, hog ynyilván akad, akivel szemben nem használ a szép szó. Ezt valószínúleg már kevesen fogták fel, mert megugrott a vérnyomásuk az első mondatnál.

2012. okt. 11. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!