Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Olaszorszàgban szeretn&...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olaszorszàgban szeretnèk polgàri eskuvot olasz pàrommal. Milyen dokumentumok szuksègesek a rèszemrol?

Figyelt kérdés
2008. dec. 5. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
45%

Azt nem tudom, Olaszországba mik a követelmények. De az én férjem is külföldi és MO-n volt az esküvőnk. Kellett először is a nagykövetségre együtt elmenni és engedélyt kérni, hogy a külföldi ország beleegyezik, hogy Magyarországon legyen az esküvőnk. Gondolom, akkor neked a pároddal olaszo-ban kell elmenni a követségre és engedéylt kérni a számodra.

Aztán kellett igazolás a munkahelyéről, hogy van rendszeres fizetése. Kellett igazolás a lakás tulajdonosától, ahol lakott, hogy van hol laknia és én is odaköltözhetek.

Kellett az utolsó két év adóbevallása, eredeti. Születési bizonyitványról és útlevélről közjegyző által hitelesitett másolat és természetesen az összes idegen nyelvű irat hiteles magyar nyelvű forditása.

Nem volt egyszerű, időben kezdj el intézkedni. Először is hivd fel a nagykövetséget, mert ott tudják a legpontosabban elmondani, mik kellenek.

2008. dec. 5. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt Olaszorszagban kell megkerdezned, hogy Magyarorszagrol milyen papirokra lesz szukseged.
2008. dec. 5. 23:38
 3/3 anonim ***** válasza:
50%

Én Svàjcban hàzasodtam,ami tutira kellett,és szerintem elvàrjàk màshol is:

Igazolàs,hogy egyedülàllo,nem hàzas vagy(hivatalban,ahol laksz adjàk)

születési anyakönyvi kivonat

utlevél

Ezeket Apostille nevezetü igazolàssal (amit a külminisztériumban végeznek(utlevélre persze nem kell)

illetve olaszra fordittatni a papirjaidat hivatalos fordito irodàval.

Ennyi.

2008. dec. 19. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!