Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jo dontès volt elmondani?
tegnap megmondtam anyosnak hogy a sok beszolàs ès szarkavaràsok miatt fog tonkremenni a hàzassàgunk a fèrjemmel.magyarul megmondtam:az o hibàjuk lesz a elvàlunk.
jo dontès ezt igy kerek perec kijelenteni vagy csak mèg nagyobb bajt csinàltam?
amiota elkoltoztunk durvult be annyira hogy a pàrommal csak is o miattuk veszekszunk.de a fèrjem mindig csak annyit mond:tanulj meg beleszarni a beszolàsokba,ne foglalkozz veluk..
na jo..de van egy egèsèges onèrzetem,amikor màr 10 szer elmondja anyos hogy biztos nem jo az anyatejem mert nembirtam megvèdeni a lànyom a megfàzàstol.... ès ezek a kisebb beszolàsok...
szerintem nagyon jo döntés volt.
Én nem mertem megtenni mikor a férjemmel összejöttünk mert féltem hogy a párom mérges lesz rám mert az anyjával összeveszem.
Sajnos most 6 év után jöttem rá és meg is tettem hogy leálitottam mert már miatta szétszakadoban van a házasságunk(hozzáteszem van egy 9 honapos gyerekünk).
Nagyon jol tetted hogy szoltál,minthogy hagytad volna hogy évekig huzodjon ez a huzavona.
Először is én nem beszélnék így az anyósommal, mondjuk vele kultúráltan is lehet közölni dolgokat, elképzelhető, hogy van, aki nem ért a szép szóból.
Másodszor: jó döntés határozottan kifejezni, mik a határok, de hiba, ha csak a meny "pattog", ennek normális esetben a pár két tagja által képviselt egységes álláspontnak kéne lennie. (És elsősorban mindenkinek a saját szüleivel kéne konfliktuskezelni, tehát a közös álláspontot a nő is, a férfi is közvetíti az ő szüleinek, a párja támogatásával. Töketlen pasiknál és elkényeztetett libuskáknál nem megy sajnos így.)
A harmadik gondolatom meg az, hogy házasodni, elválni ma Európában KETTŐ ember ügye. Amelyik kapcsolatban efféle rokoni furkálódás ilyen törést okoz, az vagy gyenge lábakon áll, vagy a felek annyira önállótlanok és gyerekesek, hogy nem tudják kezelni a problémát. Felnőtt személyiségnek aztán pletykálhat bárki, ha tudja, mit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!