Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jo dontès...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Timike26 kérdése:

Szerintetek jo dontès volt elmondani?

Figyelt kérdés

tegnap megmondtam anyosnak hogy a sok beszolàs ès szarkavaràsok miatt fog tonkremenni a hàzassàgunk a fèrjemmel.magyarul megmondtam:az o hibàjuk lesz a elvàlunk.

jo dontès ezt igy kerek perec kijelenteni vagy csak mèg nagyobb bajt csinàltam?

2012. okt. 11. 09:46
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem szeretnek, akkor nekik jó döntés volt, mert még jobban belekavarnak és elérik hogy elváljatok. Ez neked nem jó döntés. De ha anyós miatt válasz el akkor igazából nem is baj, hisz nem tudtok együtt problémát megoldani így ne is halogasd. Nem is szoktam érteni, előtte nem volt szarkavaró az anyós? Minek mentél hozzá?
2012. okt. 11. 09:50
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
hogyan tudd bekavarni az anyós?Párom simán lerendezte az anyját mikor náluk laktunk és furkált engem,aztán elköltöztünk így meg végképp csend a neve.ha piszkálodni akar tegye otthon a férjével!!!
2012. okt. 11. 09:55
 3/30 A kérdező kommentje:

amiota elkoltoztunk durvult be annyira hogy a pàrommal csak is o miattuk veszekszunk.de a fèrjem mindig csak annyit mond:tanulj meg beleszarni a beszolàsokba,ne foglalkozz veluk..

na jo..de van egy egèsèges onèrzetem,amikor màr 10 szer elmondja anyos hogy biztos nem jo az anyatejem mert nembirtam megvèdeni a lànyom a megfàzàstol.... ès ezek a kisebb beszolàsok...

2012. okt. 11. 10:00
 4/30 anonim ***** válasza:
87%

szerintem nagyon jo döntés volt.

Én nem mertem megtenni mikor a férjemmel összejöttünk mert féltem hogy a párom mérges lesz rám mert az anyjával összeveszem.

Sajnos most 6 év után jöttem rá és meg is tettem hogy leálitottam mert már miatta szétszakadoban van a házasságunk(hozzáteszem van egy 9 honapos gyerekünk).

Nagyon jol tetted hogy szoltál,minthogy hagytad volna hogy évekig huzodjon ez a huzavona.

2012. okt. 11. 10:05
 5/30 A kérdező kommentje:
nem fèlek hogy vitàzni fog emiatt velem/a veszekedèseink mindig ezek miatt kezdodtek hogy visszaszoltam/ugyhogy tudja a pàrom hogy nem vagyok egy elveszett bàrànyka aki kussol mert a fèrfi a pènzkereso stb.viszont oszintèn mondom nem szeretnèm ezèrt elhagyni a fèrjem,van 3 gyerek is a tortènetben.... mi jol megvagyunk...amugy tudom a megoldàst is a problèmànkra csak jelen pillanatban nem kivitelezheto.... 10 km -rel arrèbb koltozni ès minden szèp ès jo mivel jelen pillanatban 6 utca vàlaszt el toluk..igy rendszeres làtogatok nàlunk...
2012. okt. 11. 10:11
 6/30 anonim ***** válasza:
73%
jól tetted
2012. okt. 11. 10:14
 7/30 anonim ***** válasza:
73%

Először is én nem beszélnék így az anyósommal, mondjuk vele kultúráltan is lehet közölni dolgokat, elképzelhető, hogy van, aki nem ért a szép szóból.

Másodszor: jó döntés határozottan kifejezni, mik a határok, de hiba, ha csak a meny "pattog", ennek normális esetben a pár két tagja által képviselt egységes álláspontnak kéne lennie. (És elsősorban mindenkinek a saját szüleivel kéne konfliktuskezelni, tehát a közös álláspontot a nő is, a férfi is közvetíti az ő szüleinek, a párja támogatásával. Töketlen pasiknál és elkényeztetett libuskáknál nem megy sajnos így.)

A harmadik gondolatom meg az, hogy házasodni, elválni ma Európában KETTŐ ember ügye. Amelyik kapcsolatban efféle rokoni furkálódás ilyen törést okoz, az vagy gyenge lábakon áll, vagy a felek annyira önállótlanok és gyerekesek, hogy nem tudják kezelni a problémát. Felnőtt személyiségnek aztán pletykálhat bárki, ha tudja, mit akar...

2012. okt. 11. 10:21
 8/30 anonim ***** válasza:
67%
Együtt laksz vele? Ha igen, az a baj. Jó messzire el kell kerülni és akkor nem lesz vita :)
2012. okt. 11. 10:21
 9/30 anonim ***** válasza:
67%
hja most olvasom, hogy 6 utcára. Na az is túl közel van.
2012. okt. 11. 10:22
 10/30 anonim ***** válasza:
85%
Senki se válik az anyós miatt válik. Ha két ember közé egy harmadik oda tud állni, akkor valami nincs rendben abban a kapcsolatban. Szóval nem tetted jól.
2012. okt. 11. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!