Mit szolnàl ha leejtenèm?! ("nagymama mikozben
fogja az alig 1 honapos unokàjàt)
Figyelt kérdés
szoval a fèrjem anyja akinek ilyen vicces humora van,/sose volt jo kapcsolatunk,mindig beszologat amit èn udvariassan nem veszek fel/de ezen a kèrdèsen kiakadtam.(a pàrommal hiàba probàlnèk beszèlni,millioszor osszevesztunk màr az anyja miatt ugyhogy felesleges)a kèrdès:
mit kène tegyek,van mondjak mert kezd kicsit fàraszto lenni.emberbol vagyok de az idegeim cèrnàbol vannak anyost illetoen.
kèrlek ne azt irjàtok hogy a fèrjemmel kène beszèljek mert sajnos ilyen tèren nincs èrtelme.o nagyon turelmes,elnèz mindent anyoskànak,ugyhogy inkàbb olyan vàlaszokat vàrok hogy is lehetne ezzel megbirkozni,vagy anyost eltàvolitani az èletunkbol,mivel csak 6 utcàra lakik sajnos nem lehet hogy min 2 naponta ne ugorjunk àt megnèzni oket.
"Letépném a fejedet, mamika!" Próbáld ki. Ha a férjed olyan türelmes, akkor ezt is viccnek veszi.
Komolyra fordítva, ha a férjedet nem zavarja, hogy az anyja téged kóstolgat, nagyon semmit sem tudsz tenni, max. közlöd vele, te nem mész, mert nincs szükséged erre.
2012. aug. 4. 14:22
2/26 A kérdező kommentje:
màr probàltam.de erre a vàlasz hogy anyoskànak joga van az unokàjàhoz,tènyleg nincs kedvem azèrt elvàlni mert a fèrjem egy papucs,anyos meg mèg èl...(bocs lemaradt,a pàrom vàlaszolt mert èn kopni nyelni nem birtam a kèrdèstol:az o vàlasza az volt hogy megolnèm.nem hogy o megolnè vagy feldarabolnà vagy mittudom èn....az hogy èn mit tennèk...basszus ez annyira bànt hogy nem àllt le veszekedni vagy legalàbb helyrerakni anyoskàt.
2012. aug. 4. 14:26
3/26 anonim válasza:
Hozzá sem kellett volna menned, nem ám gyereket szülni! Újabb gyerek jött a világra, aki egy civakodó, antikommunikatív családba született.
2012. aug. 4. 14:29
4/26 anonim válasza:
Anyósnak valóban joga van az unokához, neked meg a nyugodt élethez. Már maga az, hogy egy ilyen csöppnyi babáról ilyen gondolat megfordul a fejében, undorító. Az ember még levegőt is óvatosan vesz, nem hogy ilyen baromság jusson eszébe. Gusztustalan egy fehérnép. Akkor sem mennék. Majd változtat az öreglány, már nem "csak" a menye vagy, hanem az unokája anyja. Neki is álljon már érdekében a normális viszony. Nem kell ezért válni, de ki kell jelölnöd, hogy mit tűrsz el és mit nem. Majd a férjed is tudomásul veszi.
2012. aug. 4. 14:30
5/26 anonim válasza:
"Hátba rúgnálak"
Ahogy a babát védelmező anyai ösztöneimet ismerem, ez lenne a minimum.
2012. aug. 4. 14:32
6/26 A kérdező kommentje:
èn ott akkor nem szoltam semmit.tole vidzont elvàrtam volna hogy kiàll a gyermekèèrt...de egy lo@aszt.....hajnalban felkelltettem hogy nèzze meg(a cseppenèdesdeden aludt,kozben mosolygott),Te mit szolnàl hozzà?aztàn volt 4 nap harc mert egyszeruen nem csuszik le...ugy teszek mintha..de nem megy.amugy igen,az anyai oszton megvan bennem..nem is kicsit,viszont probàltam nagyon inteligensnek tunni azzal hogy nem kuldtem halàlba.o neki fel se tunt,jon jopofizni,èn meg remegek az idegtol.
2012. aug. 4. 14:38
7/26 A kérdező kommentje:
az egyetlen amit most megtehetek,amit ideèrnek,àtadom a kislànyt az apjànak ès kimegyek a szobàbol.làtni se akarom amint àtadja neki,vagy fogja a kezèbe.viszont nem tudom meddig birom.beszèltem a fèrjem novèrèvel,elmondtam neki mi tortènt....legalàbb valaki a csalàdbol tudja ès megèrt,viszont èrtelmes megoldàst o se tudott mondani
2012. aug. 4. 14:40
8/26 anonim válasza:
Akkor pedig szedd össze magad, és a következő beszólásnál komolyan beszélgess el anyóssal. Még nem tudod, hisz pici a babád, de ez a nő mesésen leépíti majd a növekvő gyereked előtt a tekintélyedet. Nehogy eljuss odáig, hogy ketten nevetnek majd rajtad, ha mondjuk tiltanál valamit a későbbiekben, anyós pedig felülbírál. Csírájában kell elfojtani az ilyet.
2012. aug. 4. 14:41
9/26 A kérdező kommentje:
egy probàt megèr....viszont nem hiszem hogy sokra jutok vele.màr a terhessègnèl is belemagyaràzott volna viszont ott mèg sikerult nagyjàbol leèpitenem.viszont azèrt van egy hatàr.innen rèszemrol nincs visszaut.
2012. aug. 4. 14:52
10/26 anonim válasza:
Biztos rávágtam volna, hogy: "Azt ne akard tudni!"
Előbb utóbb muszáj lesz helyreraknod, mert csak rosszabb lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!