Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnàl ha leejten&...

Timike26 kérdése:

Mit szolnàl ha leejtenèm?! ("nagymama mikozben fogja az alig 1 honapos unokàjàt)

Figyelt kérdés

szoval a fèrjem anyja akinek ilyen vicces humora van,/sose volt jo kapcsolatunk,mindig beszologat amit èn udvariassan nem veszek fel/de ezen a kèrdèsen kiakadtam.(a pàrommal hiàba probàlnèk beszèlni,millioszor osszevesztunk màr az anyja miatt ugyhogy felesleges)a kèrdès:

mit kène tegyek,van mondjak mert kezd kicsit fàraszto lenni.emberbol vagyok de az idegeim cèrnàbol vannak anyost illetoen.

kèrlek ne azt irjàtok hogy a fèrjemmel kène beszèljek mert sajnos ilyen tèren nincs èrtelme.o nagyon turelmes,elnèz mindent anyoskànak,ugyhogy inkàbb olyan vàlaszokat vàrok hogy is lehetne ezzel megbirkozni,vagy anyost eltàvolitani az èletunkbol,mivel csak 6 utcàra lakik sajnos nem lehet hogy min 2 naponta ne ugorjunk àt megnèzni oket.

2012. aug. 4. 14:19
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
igen utàna nekem is jott rengeteg jo vàlasz erre a kèrdèsre,viszont csak Utàna.ès nem akkor..egyszeruen leblokkoltam.
2012. aug. 4. 15:58
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Elképedve olvasom a kérdést, még életemben nem hallottam ilyen otromba, undorító dolgot. Tréfától messze van, a nagymaminak súlyos elmezavara lehet ki tudja még miket gondol, ha a fenti kérdést ki is mondta?? Nekem eleve nem kéne ilyen papucs férj, ezért nem lesz könnyű életed, ha mindig a mamát védi, aki nyilvánvalóan nem százas...
2012. aug. 4. 16:07
 23/26 anonim ***** válasza:
47%
Valószínűleg a férjedet sem dobta lenne annak idején. Csak viccelt. A fiából is rendes embert nevelt, mert hozzá mentél, így az unokával sem tenne ilyent.
2012. aug. 4. 16:16
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem beteges és az is aki ezt viccesnek gondolja. Én kitéptem volna a kezéből abban a pillanatban, csak az anyai ösztönöm dolgozott volna.
2012. aug. 4. 16:20
 25/26 anonim ***** válasza:
58%
Nem kéne egy picit morbid viccnek ilyen nagy feneket keríteni. :)
2012. aug. 4. 17:28
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha a férjed ilyen gy.kér, már bocsánat, hogy nem képes kiállni értetek, akkor a legközelebbi beszólásnál, tettnél megmondanám az anyósomnak, hogy még egy ilyen és többet nem engedem az unokát a közelébe, akár joga van hozzá, akár nincs. És a férjemmel is elbeszélgetnék, hogy ha nem képes kiállni a gyereke mellett, akkor nem fogom engedni az anyjához. Ő meg mehet.
2012. aug. 4. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!