Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nektek ez a ruha?
Én szeretem a tetoválásokat, de szerintem a tetkóval együtt inkább egy minta nélküli ruha illett volna - tudod, mintásat mintással nem szokás, nem mutat jól, márpedig a tetoválásod igen nagy, és zavaró képet ad a ruha mintájával.
A másik. Duci vagy, és előnytelen a ruha számodra. Alapszabály pl., hogy ekkora mellekre nem veszünk pánt nélküli ruhát, hanem inkább a rövidujjas, nyakbaakasztós fazonok állnak jól, ugyanis így eléggé töltöttgalambnak néztél ki.
Ami magát a ruhát illeti, szerintem egy jó kivételezésű, szép kidolgozású ruha.
Hihetetlen hogy milyen bunkó emberek írogatnak ide...
A kérdező szerintem szép a ruhájába, de ha nem is lenne szép benne akkor is lehetne finomabban fogalmazni,
A kérdés pedig az volt, milyen volt a ruhájában a kérdező, szóval szerintem nem kellene felháborodni, ha valaki azt írja (normális hangnemben), hogy a tetoválás és a ruha (mintázata) nem illett össze...Mert tényleg zavaró a szemnek, ez van.
Ha már megkérdezte utólag mások véleményét, ne háborodjon fel, ha nem mindenki ömleng, hogy milyen gyönyörű volt.
A ruha nem annyira rossz,de 3-4 mérettel kisebbe sokkal szebb lenne.A mintával sincs semmi gond,csak a tetoválást kellett volna eltakarni,mert a kettő egybevéve :S
Milyen voltál benne?Nem akarlak megbántani,nem írom le.
A ruha szép, bár nem az én stílusom. Nem vagy benne töltött galamb, kíváncsi lennék, milyet kellett volna felvenni, hogy mindenkinek tetsszen. A melleid sem gázok benne, csinos vagy. ÉN még inkább ducibb vagyok, mégis jól éreztem magam a ruhámban. Minek vegyek fel olyan ruhát, ami nem tetszett volna magamon, csak azért, mert mások szerint az jobban áll. Ne foglalkozz mások véleményével, bár nem értem, miért fontos már az esküvő után :)
viszont sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!