Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nektek ez a ruha?
2012. okt. 6. 12:00
1/19 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de én azt a tetoválást nem mutogattam volna. Nagyon rontja a képet!
2/19 anonim válasza:
Nagyon szép ruha! Nekem egy kicsit csicsás, de én csak az egyszerű dolgokat szeretem :DD
3/19 anonim válasza:
Bár a tetoválás tényleg rontja a képet
4/19 anonim válasza:
Pont most láttam ezt Facebookon! Annyira nem jön be! :)
5/19 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik a ruha. Sem a fazonja, sem a minta rajta. Szerintem előnytelen volt számodra.
6/19 anonim válasza:
Én spec. alig látom a fazont és a mintát, ennél rosszabb képeket fel se rakhattál volna...
Amúgy ezt a kérdést még esküvő előtt kellett volna feltenni, nem utána, amikor már tökmindegy, mi a véleményünk.
7/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Különben meg tök mindegy, nem is ismersz meg különben is már túl vagy rajta. Sok a ruha meg a tetoválás együtt. Szerintem neked nem volt túl előnyös ez a fazon, de igazából nem nagyon látszik.
8/19 anonim válasza:
Feltennél egy olyan képet ahol jobban látszik a ruha?
egyébként sok boldogságot!
9/19 anonim válasza:
Nekem sem a fazon nem jön be, sem az ilyen mintás ruhák, de ész gyönyörű *-* és igenis jól áll neked :D
10/19 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs a tetoválással, de nem értem miért kell ilyeneket beírogatni, ha nem ez volt a kérdés?
A ruha NEKEM nem tetszik, de ez a te stílusod, illett hozzád, jól érezted magad benne, akkor meg mi itt a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!