Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te hagynád ezt a ruhát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hagynád ezt a ruhát?

Figyelt kérdés

A vőlegényemet a tesója fogja kísérni, tehát az egész menetben ott fog velünk jönni, szertartásra együtt mennek be stb.

Én nekem nincs bajom azzal, hogy ki milyen színű ruhát vesz fel, tök mindegy, de amilyen a ruha ÉS amilyen színű EGYÜTT az nálam kiverte a biztosítékot.

Egy ilyesmi ruhát akar felvenni, mint ez: [link]

Tűzvörös, rövid és a dekoltázsa nem ilyen egyenes, hanem szív alakú, tehát a két melle között kivágottabb, legalább 3x akkora melle van, mint a képen szereplő nőnek és mikor láttam rajta ÉN, mint nő egyfolytában azt néztem, hogy atya ég, mikor fognak ezek kiesni. És abban akar lenni.

Anyósom meg, jaj hát az Esztike milyen csinos benne, milyen szép, milyen gyönyörű, hogy illik hozzá, stb.

Én nem is tudom mit mondjak... tényleg én vagyok a helikopter, hogy ezen kissé felháborodtam, hogy EBBEN ráadásul úgy, hogy velünk fog végig vonulgatni??

2012. okt. 1. 20:59
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy hiába mondjuk, hogy nem illik, pedig nem illik. Ha nem tudod meggyőzni róla, hogy rossz választás, akkor majd bánni fogja utólag, amikor mindenki erről fog beszélni. De téged ez ne keserítsen el, és ne hagyd, hogy erre a gyönyörű napra rányomja a bélyegét. Mindenki úgy járatja le magát, ahogy akarja, hát ő ezt az utat választotta. Az én esküvőmön az egyik unokatesómnak, ugyanolyan ruhája volt, mint az én menyecskeruhám. Esküszöm, nekem fel sem tűnt, csak amikor szóltak. Mindenki szánakozott, hogyan lehet ilyen valaki, ugyanis mint kiderült, direkt vett ugyanolyat, hogy megmutassa, rajta jobban áll. Nem kell törődni az ilyen emberekkel, nem ér az egész annyit. Persze könnyű mondani, de sajnos tényleg tehetetlen vagy. Vagy legyél drasztikus, és mondd meg, hogy nem kísérheti ebben a ruhában a vőlegényedet, mert a pap nem fogja beengedni a templomba (és ez simán előfordulhat egyébként).
2012. okt. 3. 21:02
 32/33 anonim ***** válasza:
hm. ha én lennék a vőlegény, megpróbálnám lebeszélni a húgomat, de ha a pap nem akarja beengedni a templomba, akkor közölném, hogy akkor köszönöm, ennyi volt, én a családom nélkül nem esküszöm.
2012. okt. 5. 05:10
 33/33 anonim ***** válasza:

Ez a nő kefélni menne vagy az öccse boldogságát ünnepelni?Szerintem előző.Ha a szép szóból nem ért akkor meg kérdezheted amit én most feltettem kérdésnek és azt is melléfűzheted,hogy férjet magának ilyen módon nem fog találni csak egy éjszakás kalandot.

Mint mondtad faluban laktok,ha eddig nem bélyegezték meg mint a falu ribanca,ezután megfogják.A sajt érdekében még az esküvő előtt elmondhatod neki.

2012. okt. 7. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!