Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hagynád ezt a ruhát?
A vőlegényemet a tesója fogja kísérni, tehát az egész menetben ott fog velünk jönni, szertartásra együtt mennek be stb.
Én nekem nincs bajom azzal, hogy ki milyen színű ruhát vesz fel, tök mindegy, de amilyen a ruha ÉS amilyen színű EGYÜTT az nálam kiverte a biztosítékot.
Egy ilyesmi ruhát akar felvenni, mint ez: [link]
Tűzvörös, rövid és a dekoltázsa nem ilyen egyenes, hanem szív alakú, tehát a két melle között kivágottabb, legalább 3x akkora melle van, mint a képen szereplő nőnek és mikor láttam rajta ÉN, mint nő egyfolytában azt néztem, hogy atya ég, mikor fognak ezek kiesni. És abban akar lenni.
Anyósom meg, jaj hát az Esztike milyen csinos benne, milyen szép, milyen gyönyörű, hogy illik hozzá, stb.
Én nem is tudom mit mondjak... tényleg én vagyok a helikopter, hogy ezen kissé felháborodtam, hogy EBBEN ráadásul úgy, hogy velünk fog végig vonulgatni??
Nálunk a sógornőm öltözött élő rózsaszín "habcsóknak" az esküvőnkön.
Ő volt az egyik koszorúslány. Annyira nem volt feltűnő a koszorús ruhába, mert a másik két koszorúsom is ugyanolyan fazonú ruhában voltak csak szolidabb színben.
Nekik nagyon jól állt a ruha, de a sógornőm mások szerint is kicsit rettenetes volt.
Az verte ki a biztosítékot, amikor éjfél után megláttam.
Mivel mindenki átöltözött, így ő is.
Az egész násznép a ruhán csámcsogott, amit felvett.
Hasonló amit te linkeltél, de az rövidebb volt. Amolyan pitsa villantó.
Ezt a ruhát rakd rá egy 70 kilós emberre. Szintén rikító rózsaszínbe, plusz a hátán is volt két "melle", amit a ruha okozott.
Mai napig hallgatjuk azt a mások által éjjeli lepkének titulált megjelenést.
Ezzel csak az a gond, hogy olyan, mint egy menyecskeruha.
Egyik barátnőmnek majdnem pont ilyen volt a menyecskéje.
Ha más színben lenne, akkor hagynám, hogy ezt vegye fel, mert egyáltalán nem gáz. Akkor is, ha majd kiesik a melle.
Helikopter:D
Vőlegényed beszélje le róla, nem olyan nagy feladat.
én biztos nem hagynám, mert ez szinte olyan mint egy menyecskeruha
mellesleg neked és a párodnak kell ott a főszereplőnek lenni, nem neki
nem illik túl (ez esetben alul :D) öltözni a menyasszonyt, ez alapszabály.
Nézd, ha téged ez zavar(ami érthető), akkor kérd meg őt nyugodt hangnemben, hogy vegyen fel mást. Vagy legalábbis, ne tűzvöröset, mert a te menyecskeruhád is piros lesz(már ha piros lesz). Esetleg megkérhetnéd a párodat, hogy ő szóljon rá, hogy vegyen fel egy szolidabb ruhát. Talán az ő szavára inkább hallgat és nem kap rá a csaj, hogy ezaz sikerült elérnem, hogy a menyasszony bosszankodjon és féltékenykedjen.
Egyébként pedig... Ha a csaj hajthatatlan, akkor próbálj meg nem törődni vele. Higgy nekem, fog ő eleget kapni a megvető tekintetekből az idősebb rokonság részéről, és nem is biztos, hogy csak az ő részükről.
Voltam egy esküvőn nemrég és egy lány felvett egy piros-fekete tüllös, kivágott, nagyon feltűnő ruhát. A lány alig várta, hogy átöltözhessen, rá volt írva az arcára, hogy mennyire kellemetlenül érzi magát. Annyi megvető és rosszalló tekintetet kapott idősektől és fiataloktól egyaránt. És ha mindenki túl van ezen a kezdeti "sokkon", ami biztos nem tart tovább 1 megjegyzésnél, akkor rád fognak figyelni és arra, hogy te milyen gyönyörű vagy. Próbáld így felfogni az egészet.
Egyszerre voltunk ruhát nézni, mert ő is kölcsönözné a ruhaszalonból. Megjegyeztem, hogy szerintem nem ezt kellene felvenni, de csak ilyeneket választott, mert neki a piros a kedvence, meg ilyet máskor nem vehet fel, anyósom meg oda meg vissza volt, hogy de szép lánya van, és az eladók sem mondták, hogy lehet ez kicsit sok(k).
Nem a képen lévő ruháról van szó, de a színe dettó ugyanez, ugyanígy combközépig ér, csak valami tüll tütü a szoknyája, meg nagyon kivágott.
Nálunk az szokás, hogy vonulunk végig a falun oda-vissza...
Ő akkor is ilyet akar, mert ez tetszik más nem.
Nem is az, hogy piros vagy kihívó. De rikító piros ÉS nagyon kihívó ÉS végig a középpontban lesz, mert mellettünk lesz egyfolytában. Ez sok nekem így együtt.
A párom mondhat, amit akar, max. sértődnek veszekednek, aztán jaj szegény Eszti hagy öltözzön már fel szépen, máskor mikor, ha nem most, pedig ezt fogja felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!