Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék az esküvőmre olcsón ruhát vásárolni?
Figyelt kérdés
Fehér ruhát szeretnék,fehér kiskabáttal vagy boleroval,mivel decemberben lesz.Nem hagyományos esküvőit,akár alkalmi is lehet csak fehér legyen.172/62kg vagyok.Kb.25 ezret tudok rászánni.És Budapest környékén tudok mozogni az üzletek szempontjábol.Nektek milyen ruhátok volt akinek nem a hagyományos menyasszonyi ruhája volt?2012. szept. 25. 10:38
1/11 anonim válasza:
Vaterán menyasszonyit is kapsz ezért, ott nagyon alacsonyak az árak. Én a 155 ezerért vett új ruhámat 30-ért tudtam eladni, és még örültem, hogy annyiért elvitte valaki, mert nagyon sok ruha van fent. Szerintem érdemes körülnézni, viszont csak úgy vedd meg, ha megengedik, hogy előtte felpróbáld, szóval ne kérj postázást.
2/11 anonim válasza:
Teszvesz, vatera. Én a Tidebuyon vettem 38-ért. 34-ért adtam el.
3/11 anonim válasza:
Én varrattam és pont 25 000 volt anyagköltséggel együtt. Persze nem vittem túlzásba, egy nagyon egyszerű, de ízléses szoknyából és felsőrészből állt. Mondjuk nálunk meleg volt, nyáron, kabát nem kellett.
4/11 anonim válasza:
Ázsia centerben van egy nagyon jó bolt. Esküvői alkalmi ruhák, bolerok. Szerintem ott nézd meg, az emeleten van.
5/11 anonim válasza:
Szerintem meg ne menj a 4-es által javasolt Maggie Bridalba, mert nem foglalkoznak ott az emberrel, koszos abroncsokat akarnak rád sózni, és több embert akarnak egyszerre próbáltatni a fülkében! Ráadásul magas árakon adják a ruháikat. Minimum 80 ezer egy esküvői ruha, a menyecskék meg 25-től felfele vannak. Ha véletlenül mégis arra fele tévednél, akkor a földszinten van egy kicsi bolt, na ott tényleg jó árakon vannak az esküvői ruhák!
6/11 anonim válasza:
Én apródról vettem. Akkor még hagyományos volt, aztán én alakíttattam át. Óriási sikere volt :) Szóval egy egyszerűbb ruhát ha megveszel utána lehet rajta "faragni". Bár az eladás tényleg problémás, az enyémet még nem vitték el :/
7/11 anonim válasza:
Ennyiért szerintem bárhol, Én biztos végigjárnám az üzleteket, és megnéznm, hogy hol mi van. Egyik ismerősöm sima fehér nadrágkosztümben esküdött és jól állta neki, nagyon elegéns volt! Én nem szeretem, az ilyen alkalmi ruha boltokban kapható fényes műanyag ruhákat, úgyhogy olyat pl tuti nem vennék fel, sima fehér ruhát pedig akár a zarában is találsz. Szóval ez attól függ, hogy tényleg milyen az ízlésed...
8/11 anonim válasza:
Szerintem meg ne menj a 4-es által javasolt Maggie Bridalba
4-es vagyok. Egy szóval sem mondtam a Maggie Bridalt. Nem messze tőle van egy kínai üzlet, két részből áll, egymással szemben az egyik kis "mellékutcában", az egyik részében férfi, a másik részében női alkalmi ruhák. Én ott vettem bolerot az esküvőmre, és a férjemnek a bocskait és nagyon aranyos a kis kínai nőci és a pasi is.
9/11 kisnicole18 válasza:
Én is az Ázsia centerben, a Maggie Bridallal szemben lévő alkalmi ruhaboltban vettem az esküvőmre a ruhámat, három részes, hosszú egyszerű selyem szoknya, egyszerű pántos felső, és bolero. Nagyon olcsó volt, 11 ezer forint volt a három együtt. Érdemes ott körbenézni:-)
10/11 anonim válasza:
Ennyi pénzből egyértelműen vatera és társai, esküvői adok-veszek, bazárok. Egészen jókat is ki lehet fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!