Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki ha anyámat nem hívom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha anyámat nem hívom megy az esküvőmre? Nem tartjuk a kapcsolatot és a páromat sem ismeri.

Figyelt kérdés
Mi többször próbáltuk a találkozást létrehozni, de ő nem volt hajlandó.
2012. aug. 28. 08:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Akkor szerintem küldj neki egy meghívót már csak illendőségből, aztán hátha nem lesz hajlandó elmenni... Ha nem zűrös, nem csinálna botrányt, akkor hívd meg, de ha rosszul éreznéd magad a jelenlétében, akkor inkább ne.
2012. aug. 28. 08:46
 2/23 anonim ***** válasza:
94%

Előtte inkább letesztelném: felhívnám telefonon, megkérdezném tőle, hogy van, régen láttad stb. Ha úgy válaszol, akkor elmennék hozzá még az esküvő előtt a párommal együtt, bemutatnám őket egymásnak, és még ott is el lehet dönteni, hogy a kezébe nyomsz-e egy meghívót, vagy nem.

De ha a telefonba már úgy beszél, hogy a személyes találkozás sem jön össze, akkor arról sem szólnék neki, hogy esküvő lesz. Akkor csak símán leteszed a telefont és kész.

2012. aug. 28. 08:50
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont fordítva volt.

Én apámmal nem tartom évek óta a kapcsolatot, mert olyan dolgokat tett, nem volt számunkra ismeretlen az alkoholizmus a részéről és a családon belüli erőszak sem, így nem volt hivatalos az esküvőnkre. És egyáltalán nem bántam meg, hogy nem volt ott. Nem volt ciki, inkább az lett volna az, ha ott lett volna, mert valószínűleg jól berúgva odajött volna és botrányt csinált volna.

Ha annyira rossz a viszonyotok és nem is akar titeket látni, akkor szerintem nem ciki. Sőt, el sem menne. De ti tudjátok az igazi okot, hogy miért nem vagytok jóban.

2012. aug. 28. 08:50
 4/23 A kérdező kommentje:
Én attól tartok, meg akarná hiúsítani az esküvőt, de minimum odajönne és botrányt okozna. Szereti az italt,mindennap iszik. Nem tudnám túltenni magam azon, hogy az esküvőmön megszégyenít. És korábban mondta is, hogy nem fog eljönni az esküvőmre.
2012. aug. 28. 08:59
 5/23 anonim ***** válasza:
18%
Hát szerintem menjetek el és majd meglátod, hogy hogyan viselkedik. Vagy ha nem is beszéltek akkor legalább küldj neki egy meghívót mert azért mégis csak az anyád. de szerintem ezt Neked kell eldönrened.
2012. aug. 28. 09:00
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem ne hívd meg.
2012. aug. 28. 09:02
 7/23 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy az anyám, nagyon rossz a viszonyunk. Olyan rossz, hogy egy légtérben nem tudunk meglenni. Mindenért kiabál, fenyegetőzik és lehord mindennek. Ezt csak az érti meg, aki hasonló cipőben jár-
2012. aug. 28. 09:03
 8/23 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem hajlandó akkor az eskövődre sem legyen hajlandó!De azt azért tudja csak meg hogy esküvőd lesz:P
2012. aug. 28. 09:03
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem se hívd meg, ha ilyenektől tartassz akkor úgysem tudnád jól érezni magad az esküvődön.
2012. aug. 28. 09:06
 10/23 anonim ***** válasza:
85%

ma 09:03

Én értem mert én is hasonló cipőben járok,úgy hogy teljesen megértelek,én azért közölném vele hogy esküvőm lesz,de az nem jelenti azt hogy meg is hívnám.Aki azt írja hogy még is csak az anyád azokkal ne foglalkozz,ha az anyád lenne akkor nem csak ünnepekkor akarna veled találkozni hanem bármikor,ezért azt sem érdemli meg hogy meghívd életed e fontos eseményére,miközben sok visszautasítást kaptál tőle,miközben te hajlottál volna a békülésre,a te lelkiismereted tiszta,mert te megpróbálttál feléje közeledni.

2012. aug. 28. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!