Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha anyámat nem hívom megy az esküvőmre? Nem tartjuk a kapcsolatot és a páromat sem ismeri.
Előtte inkább letesztelném: felhívnám telefonon, megkérdezném tőle, hogy van, régen láttad stb. Ha úgy válaszol, akkor elmennék hozzá még az esküvő előtt a párommal együtt, bemutatnám őket egymásnak, és még ott is el lehet dönteni, hogy a kezébe nyomsz-e egy meghívót, vagy nem.
De ha a telefonba már úgy beszél, hogy a személyes találkozás sem jön össze, akkor arról sem szólnék neki, hogy esküvő lesz. Akkor csak símán leteszed a telefont és kész.
Nekem pont fordítva volt.
Én apámmal nem tartom évek óta a kapcsolatot, mert olyan dolgokat tett, nem volt számunkra ismeretlen az alkoholizmus a részéről és a családon belüli erőszak sem, így nem volt hivatalos az esküvőnkre. És egyáltalán nem bántam meg, hogy nem volt ott. Nem volt ciki, inkább az lett volna az, ha ott lett volna, mert valószínűleg jól berúgva odajött volna és botrányt csinált volna.
Ha annyira rossz a viszonyotok és nem is akar titeket látni, akkor szerintem nem ciki. Sőt, el sem menne. De ti tudjátok az igazi okot, hogy miért nem vagytok jóban.
ma 09:03
Én értem mert én is hasonló cipőben járok,úgy hogy teljesen megértelek,én azért közölném vele hogy esküvőm lesz,de az nem jelenti azt hogy meg is hívnám.Aki azt írja hogy még is csak az anyád azokkal ne foglalkozz,ha az anyád lenne akkor nem csak ünnepekkor akarna veled találkozni hanem bármikor,ezért azt sem érdemli meg hogy meghívd életed e fontos eseményére,miközben sok visszautasítást kaptál tőle,miközben te hajlottál volna a békülésre,a te lelkiismereted tiszta,mert te megpróbálttál feléje közeledni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!