Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki ha anyámat nem hívom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha anyámat nem hívom megy az esküvőmre? Nem tartjuk a kapcsolatot és a páromat sem ismeri.

Figyelt kérdés
Mi többször próbáltuk a találkozást létrehozni, de ő nem volt hajlandó.
2012. aug. 28. 08:41
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Én sem haragszom anyámra, és tudom illendő lenne meghívnom, de annyi sérelem történt közöttünk, hogy a minimális kapcsolattartás sincs közöttünk. Nem is érzem azt a fajta kötődést iránta és szerintem ő sem irányomban. Felvállalom, hogy nem fogom meghívni. Inkább, minthogy tönkretegye a legszebb napomat vagy, hogy azon izguljak mikor toppan be.
2012. aug. 28. 14:50
 22/23 anonim ***** válasza:
#19 - Kérdező, dehogynem:) Az lenne rossz érzés, ha ott kellene bámulnom a sértett felsőbbrendűséget sugárzó ábrázatát...
2012. aug. 28. 15:32
 23/23 anonim ***** válasza:
Eskuvo a ti napotok ertetek van Bekulni a rokonokkal edesanyaddal arra egy masik nap teljesssen kivallo. Ne engedj a ,,eskuvo anyamnak itt kell lenni,, gondoloatnak.Ha elrontja az eskuvodet arra azt leleted vegeig emlekezni fogsz.Keress egy mas napot hivd meg menje el hozza erezzetek jol magatokat de ne az eskuvon.
2012. aug. 29. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!