Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha anyámat nem hívom megy az esküvőmre? Nem tartjuk
a kapcsolatot és a páromat sem ismeri.
2-es vagyok!
Ha úgy döntenék a helyedben, hogy meg sem hívom, akkor is esküvő után egy borítékban egy esküvői fotót küldenék neki! Abból tudná, hogy esküvő volt, és a páromat is látná. Utána pedig azt csinál a fotóval amit akar.
2012. aug. 28. 09:09
Én azért nem hívnám meg hogy ott nézzem a savanyú pofáját és elrontsa a hangulatot.
Kérdező, akkor ne hívd el, semmi ciki nincs benne...
2012. aug. 28. 09:10
15/23 A kérdező kommentje:
Én igazából minden porcikámmal tiltakozom az ellen, hogy meghívjam, mert milyen lenne már rettegnem életem legszebb napján. Sem a párom sem én nem érdemelnénk ezt meg. És az sem biztos, hogy értesítem az időpontról. Nem hiányzik, hogy beigyon és odajöjjön cirkuszolni. Még azt is a fejemre olvasná, hogy mekkora bunkó vagyok ( ilyen és hasonló szavakkal szokott illetni), hogy nem hívtam meg. Holott ő jelentette ki, hogy nem fog eljönni az esküvőmre. És nem a párom miatt, ha az angol herceghez mennék feleségül, arra sem jönne el.
Attól még nem szép, hogy nem szólsz neki, bármilyen is Ő, neked nem kell rossznak lenni. Én felhívnám, beszélgetnék vele, legalábbis próbálnék, kérdezném, hogy ráér e, mit szólna egy közös programhoz, ha nem akarná, nem lenne rá hajlandó, akkor közölném, hogy kár, pedig az esküvőmről lett volna szó, aztán szépen elbúcsúznék és leraknám.
2012. aug. 28. 11:58
17/23 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm, de ezt ő provokálásnak venné, hidd el. Enyhén paranoid, azt hiszi az egész világ összeesküdött ellene. Szóval úgy jönne le, mintha én bosszantásból hívnám fel és elég fura lenne és égő neki, hogy a páromat nem is ismeri, de az esküvőre eljön. És elvileg ő lenne az egyik örömanya. ( Anyósjelölt és családja rengeteget segít majd a szervezésben.)
Kérdező, akkor mit parázol, ha biztosan érzed, hogy nem akarod meghívni, akkor nem hívod meg, és kész. A ti esküvőtők, csak és kizárólag a ti döntésetek, hogy kit akartok ott látni, kivel akarjátok megosztani az ünnepeteket, és kivel nem.
(ha nősülnék, én se hívnám el a sajátomat, 2 évtizede szóba se állunk egymással...)
2012. aug. 28. 12:24
19/23 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem parázom, csak azért mégiscsak az anyám és rám is rossz fényt vet ha nem hívom meg. Meg illene stb. Gondolom, neked sem lesz jó érzés ha lesz esküvőd, hogy a saját anyukád nincsen ott.
Nálunk ugyanez, csak apu nem kiváncsi ránk. Ismeri páromat, a nagyobbik gyereket fél évesen látta utoljára (4 volt nyáron), a kicsit egyszer sem.
Karácsonykor szoktam neki küldeni egy üdvözletet, ő válaszol egy formaságot és ennyi.
Bár nincs szó házasságról, én küldenék neki egy meghívót (párosat - ki tudja). T
udom, hogy nem jönne el, de ne rajtam múljon. Igazából nem haragszunk egymásra, legalábbis én nem, lehet, hogy őt lelkifurdalás gyötri, vagy csak egyszerűen közömbös.
2012. aug. 28. 14:19
Kapcsolódó kérdések: