Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hagynád ezt a ruhát?
A vőlegényemet a tesója fogja kísérni, tehát az egész menetben ott fog velünk jönni, szertartásra együtt mennek be stb.
Én nekem nincs bajom azzal, hogy ki milyen színű ruhát vesz fel, tök mindegy, de amilyen a ruha ÉS amilyen színű EGYÜTT az nálam kiverte a biztosítékot.
Egy ilyesmi ruhát akar felvenni, mint ez: [link]
Tűzvörös, rövid és a dekoltázsa nem ilyen egyenes, hanem szív alakú, tehát a két melle között kivágottabb, legalább 3x akkora melle van, mint a képen szereplő nőnek és mikor láttam rajta ÉN, mint nő egyfolytában azt néztem, hogy atya ég, mikor fognak ezek kiesni. És abban akar lenni.
Anyósom meg, jaj hát az Esztike milyen csinos benne, milyen szép, milyen gyönyörű, hogy illik hozzá, stb.
Én nem is tudom mit mondjak... tényleg én vagyok a helikopter, hogy ezen kissé felháborodtam, hogy EBBEN ráadásul úgy, hogy velünk fog végig vonulgatni??
És ha a vőlegényed beszélne vele? Semmiképp nem tudna rá hatni?
Elhiszem, hogy ez kellemetlen neked, de próbálj nem gondolni rá..amúgy csak a házasságkötő teremig kísérné, utána már te mennél elöl a férjeddel, legalábbis felénk ez a szokás.
Láttam egy esküvőre várakozó násznépet szombaton a városban és odébb kicsit leültünk bámészkodni. A menyasszony nekem fel se tűnt, én végig azt a csajt néztem akin egy acélkék hosszú estélyi ruha volt és olyan szép volt benne, h a menya csak egy kis elsőáldozós lánykának tűnt mellette.
Szóval igen, előfordulhat, h mindenki őt fogja nézni. Az most mindegy is, h miért, hogy szép-e vagy nem.
Ha már megvette a ruhát, nem tudsz mit csinálni, ha ő a kísérő, ha nem, feltűnő lesz. Evvan. Nem szólhatsz bele, h mit vegyen fel. Az jobb lenne, ha hófehér, földig érő estélyiben lenne?
Megbolondulnék ha ennyit kellene bájologni a falu ellőtt, de jó hogy városban élek.
Mond meg őszintén, hogy nem mert csak abból fog érteni, ha terelsz vagy próbálod rávezetni az semmit nem fog érni.
Őszintén szólva lehet rosszindulatú vagyok, de nekem az is megfordult a fejemben, hogy böki a csőrét, hogy nem ő a főszereplő. 31 éves, a nővére a páromnak, szóval nem is egy kislány, akinek még nincs meg a magához való esze, vagy fogalma sincs mit mikor illik felvenni.
Mikor az eljegyzésünket bejelentettük, akkor is csinált gyorsan egy attrakciót, hogy róla beszéljen a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!