Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez nem túlzás? Vagy teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem túlzás? Vagy teljesen normális?

Figyelt kérdés

Esküvőre vagyunk hivatalosak az egész családommal. Apukám barátjának a fia esküszik meg és ráadásul pont a szülinapomra szervezték az egész esküvőt. kicsit szarul esett, de azért már túlléptem ezen. Azonban a napokban kiderült, hogy:

-olyanokat hívtak meg, akiket nem is ismerünk

-a szertartás öt órakor kezdődik (csak polgári lesz), de vacsora csak kilenckor kezdődik, addig fotózás van(!)

- az esküvői tortából csak a szűk családi kör ehet, a többiek maguknak hozzanak valamit

Normális, hogy négy órán keresztül kell fotózkodni? És felvetődik bennem a kérdés, hogyha tortából nem jut, akkor kaját vajon kapunk-e? Nem gáz, ha a fotózásról lelépünk és csak a vacsira megyünk vissza?

Ti mit gondoltok ezekről?

2009. aug. 3. 11:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
85%

Léci engem is!

Boldog boldog boldog születésnapod, kívánjuk h legyen még sok ilyen szép napod - de ilyen mint az idei!!!

2009. aug. 3. 17:12
 32/35 anonim ***** válasza:
91%
te egy Ostoba buta egoista liba vagy!!!!
2009. aug. 3. 18:43
 33/35 anonim ***** válasza:
90%

Csatlakozom az előttem szólókhoz!

Uramatyám, hogy nem veszi észre a kérdező a kérdés feltevésekor, mekkora gravitációs központ? A világ közepe, meg ide nekem az oroszlánt is.

De tényleg hagyjuk a cseszegetést, kapott már szegény eleget.

2009. aug. 3. 22:58
 34/35 anonim ***** válasza:
24%
Ez nagyon gááááz!! akkor minek hívnak meg más ismerősöket a lagzira ha nem ehetnek?!?! akkor miért nem csak az a szűk család lesz ott??? :D
2009. aug. 12. 10:49
 35/35 anonim ***** válasza:
79%
Engem is pontozz le, légyszi :D
2009. aug. 15. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!