Pánikroham, vagy teljesen normális reakció? Tegnap ért a "döbbenet" hogy már csak 3 hetem van szülésig. Tudom hülyén hangzik de abban a pillanatban összekaptam magam, a kórházi cuccom (amit 2 hónapja pakolok) hirtelen összeraktam.
ez nem pánik roham!
A másodikkal rám is rám tört a fészek rakó láz! A 36. hétre össze volt pakolva a kórházi cucc,minden nap mostam kézzel- nyár volt,nem volt sok ruha-,hogy ha menni kell,ne legyen sok mire hazajövök. Minden nap porszívóztam a szobánkban,hogy ha menni kell,úgy menjek el,hogy minden rendben van! 41 hétre jött a kiscsaj!
Most ott tartok- 3. baba,36 hetes- hogy olyan dolgokat csinálok meg,amit halogatni szoktam (portörlés),a lányoknál és nálunk is állandó porszívózás,mosatlan ebéd után soha nincs- csak a délutáni alvás után mosogattam el eddig!- naponta feltölröm a konyhát,méghozzá fehérítővel (domestos)! (eddig csak heti 2x volt,meg amikor valaki behozta a sarat). Sőt,már a kiskönyvet,pénztárcám is a táskámba tartom,hogy ha idő van,akkor ne maradjon itthon semmi! Néha igen dilisnek érzem magam,de aztán eszembe jut,hogy ez teljesen normális!
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
Üdv:2gyerkőcös,36hkm.
Nem tudtam, hogy ez a fészekrakó ösztön! Azt hittem az kimerül a babaruhák mosás-vasalás-pakolásában! De tényleg! Rám ez úgy jött , hogy egyik pillanatról a másikra és most is tart, bár én is csak szuszogok sokszor ebben a melegben és alig bírok a teendőimmel, miközben én is csak a szülésre gondolok éjjel-nappal! Rettegek tőle most biztosan kinevettek de még az is eszembe jutott mi lesz ha nem élem túl??!! Mi lesz a két évesemmel itthon , ki nevelei föl?! Teljes idiótának érzem magam és ha próbálom elmondani valakinek csak nevetnek rajtam:-( nekem azéert nem olyan mulatságos.
Köszi a válaszokat írjatok még ha van kedvetek, jó olvasni, hogy nem vagyok egyedül a bajommal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!