Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez nem túlzás? Vagy teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem túlzás? Vagy teljesen normális?

Figyelt kérdés

Esküvőre vagyunk hivatalosak az egész családommal. Apukám barátjának a fia esküszik meg és ráadásul pont a szülinapomra szervezték az egész esküvőt. kicsit szarul esett, de azért már túlléptem ezen. Azonban a napokban kiderült, hogy:

-olyanokat hívtak meg, akiket nem is ismerünk

-a szertartás öt órakor kezdődik (csak polgári lesz), de vacsora csak kilenckor kezdődik, addig fotózás van(!)

- az esküvői tortából csak a szűk családi kör ehet, a többiek maguknak hozzanak valamit

Normális, hogy négy órán keresztül kell fotózkodni? És felvetődik bennem a kérdés, hogyha tortából nem jut, akkor kaját vajon kapunk-e? Nem gáz, ha a fotózásról lelépünk és csak a vacsira megyünk vissza?

Ti mit gondoltok ezekről?

2009. aug. 3. 11:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
93%

Ja és volt pofája a saját esküvőjére meghivandó vendégeknél csak arra gondolni, hogy ő és a párja kiket szeretnének ott látni és képes volt számodra vadidegen embereket (mint a nagymamája, a legjobb gyerekkori barátja és az unokatestvére) meghívni.

Még jó, hogy ez a napokban kiderült, mert mi lett volna ha odamész és ott találod magad szembe egy csomó idegen emberrel, akire egy esküvőn nem számítottál.

A kommented pedig számalmas.

2009. aug. 3. 12:10
 12/35 anonim ***** válasza:
93%
Szép, intelligens módon tudod megköszönni a válaszokat, finom stílusod van, gratulálok!
2009. aug. 3. 12:13
 13/35 anonim ***** válasza:
91%
Nem csesztetésből, de honnan tudná a pár, hogy neked akkor van a szülinapod? Egyébként akkor mi van, ha arra a napra esik? Miért esik ez rosszul neked? Persze, hogy lesz olyan ott, akit nem ismertek, ebben mi a rossz? Olyat még nem láttam, ahol a tortából csak a szűk család evett volna, a többieknek mondták, hogy vigyenek magukkal kaját? Szerintem meg sem hívtak volna, ha nem lenne majd kaja. A fotózás tarthat sokáig, ezért szokták esküvő előtt tartani a fotózást a párnak. Nem értem, hogy a násznépet ebbe a hosszú fotózásba miért vonják be, de biztos, hogy van valami koncepciójuk.
2009. aug. 3. 13:26
 14/35 A kérdező kommentje:
HAGYJATOK MÁR BÉKÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mIÉRT KELL SZEKÁLNI?
2009. aug. 3. 13:35
 15/35 anonim ***** válasza:
91%
Most már biztos h az életkora 5 éves alatt van! ;-)
2009. aug. 3. 13:45
 16/35 anonim ***** válasza:
91%
Rég nevettem ennyit munkaidő alatt ezen az oldalon! ;-)
2009. aug. 3. 13:46
 17/35 A kérdező kommentje:
SZÁLLJATOK MÁR LE RÓLAM!!!!!!!!!!!! hÜLYE PÖCSÖK!
2009. aug. 3. 13:47
 18/35 anonim ***** válasza:
91%
Sztem ide főleg csajok írnak, tehát a p....k máshol vannak! ;-)
2009. aug. 3. 13:51
 19/35 anonim ***** válasza:
91%
Kérlek áruld már el hány éves vagy?
2009. aug. 3. 13:52
 20/35 anonim ***** válasza:
91%

Atyaaaa viláááááág

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Feldobtátok a napom:)

2009. aug. 3. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!