Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem túlzás? Vagy teljesen normális?
Esküvőre vagyunk hivatalosak az egész családommal. Apukám barátjának a fia esküszik meg és ráadásul pont a szülinapomra szervezték az egész esküvőt. kicsit szarul esett, de azért már túlléptem ezen. Azonban a napokban kiderült, hogy:
-olyanokat hívtak meg, akiket nem is ismerünk
-a szertartás öt órakor kezdődik (csak polgári lesz), de vacsora csak kilenckor kezdődik, addig fotózás van(!)
- az esküvői tortából csak a szűk családi kör ehet, a többiek maguknak hozzanak valamit
Normális, hogy négy órán keresztül kell fotózkodni? És felvetődik bennem a kérdés, hogyha tortából nem jut, akkor kaját vajon kapunk-e? Nem gáz, ha a fotózásról lelépünk és csak a vacsira megyünk vissza?
Ti mit gondoltok ezekről?
Én se csesztetlek, csak érdekelne, hogy komolyan kérdezted, hogy a szülinapodra rakták, de túltetted magad rajta és, hogy volt képük általad ismeretleneket is meghívni ez normális-e?
Mert a fotózást és atortát még nehezen, de megértem, de ha ezeket komolyan kérdezted, akkor nagy baj van.
ha sok ember egyforma választ ír a helyedben elhinném Nekik amit írnak.
Nem baj. pár év múlva majd eszedbe jut és egy 200 fős esküvőt szervezel ne felejtsd el mindenkinek a szülinapját észben tartani:-))
Csak, hogy tájékoztassalak.
Nem érdekelnek a pontjaim, meg se nézem.
Soha nem pontozok.
Az itt válaszolók legnagyobb része így van ezzel.
Legalább most már a koroddal tisztában vagyunk, 5 és 7 év között.
(Enyebenye picinyem, nem szabadna neked még olyan csúnya szavakat használni, amiket írtál.)
még a 7 sem lehet.
nagyon okos vagy!
megjegyzem a pontjaim engem sem érdekelnek, ugyhogy nagyon nagy bosszút álltál!
Tévedtem, még 5 éves sem lehetsz! :D
Rem van a vendégek között egy olyan ember, aki olvassa ezt az oldalt és elintézi h még se menj az esküvőre, és ünnepelheted egyedül a vacak szülinapodat! :D
Akkor legalább egy embernek fontos leszel.. magadnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!