Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem túlzás? Vagy teljesen normális?
Esküvőre vagyunk hivatalosak az egész családommal. Apukám barátjának a fia esküszik meg és ráadásul pont a szülinapomra szervezték az egész esküvőt. kicsit szarul esett, de azért már túlléptem ezen. Azonban a napokban kiderült, hogy:
-olyanokat hívtak meg, akiket nem is ismerünk
-a szertartás öt órakor kezdődik (csak polgári lesz), de vacsora csak kilenckor kezdődik, addig fotózás van(!)
- az esküvői tortából csak a szűk családi kör ehet, a többiek maguknak hozzanak valamit
Normális, hogy négy órán keresztül kell fotózkodni? És felvetődik bennem a kérdés, hogyha tortából nem jut, akkor kaját vajon kapunk-e? Nem gáz, ha a fotózásról lelépünk és csak a vacsira megyünk vissza?
Ti mit gondoltok ezekről?
Akkor sorban:
Hogy a te szülinapod arra esik, ezt nem vetheted a szemükre. Akkora teszi az esküvőjét amikorra akarja.
Hogy olyan hívott meg ,akit ti nem ismertek, ez miért baj? Nem kell ismernekd az egész társaságot, igazából ezt a problémádat nem is értem.
A köztes időben, a négy óra hossza nekem is túlzásnak tűnik, én sem ülném végig, csak akkor, ha nagyon jó a társaság, és lehet baromkodni az időt.
Az esküvői torta nem evése nagyon nagyon furcsa nekem, ilyet még nem is hallottam, ez elég primitív szokásnak tűnik. Ha kaja nem jutnak ,akkor azért sztem biztosan szóltak volna nem? Szerintem kaja azért csak lesz:)Azért próbáld magad jól érezni...
Rólad szól az esküvő vagy az ifjú párról? A te szülinapod, a vendégeket Ti nem ismeritek... Mintha személyes sértődésként élnéd meg, hogy ez nem a Te napod.
A 4 óra nagyon hosszú a fotózásra, voltam én is ilyen esküvőn, nyugodtan lépjetek le, de kicsivel előbb menjetek vissza, mert hátha előbb végeznek. Nyugi, adnak enni, nem fogsz éhenhalni:)
Nem a testvéred esküszik, hanem apukád barátjának a fia. Miért kellett volna figyelembe vennie a szülinapodat? Gondolom azt se tudja mikor van. Mi az, hogy ez szarul esett? Úgy írsz, mintha rólad szólna az esküvő és nem a párról. Ti még rokonok se vagytok csak a barát családja.
Persze, hogy olyanokat hívtak meg akiket nem ismertsz. Gondolom a rokonaik, barátaik. Miért kéne őket ismerned?
Te csak barát gyereke vagy, aki az asztal végénél fog ülni, mert feljebb ülnek a fontosabb emberek.
Nem 4 órán át fotóznak, hoszen az esküvő is gondolom 1 óra, ha nincs templomi, a vacsora ugyan 9-kor kezdődik, de oda is 1 órával korábban szoktak kezdeni bevonulni, mindenki megtalálja a helyét, még beszélgetnek. Így a fotózásra 2 óra nem sok.
Bocs,hogy ezt írom,de te egy nagyon énközpontú ember lehetsz.Nem értem igazából a problémádat.Miért gondolod,hogy egy számodra ismeretlen embernek az esküvőjén körülötted kellene,hogy forogjanak a dolgok???
Miért nem elég neked annyi,hogy apukádhoz közel álló személy lehet ha meghívta a családot?
Egy esküvő jó esetben az ifjú párról és annak családjáról szól,nem hiszem,hogy elnézést kellene kérniük tőled amiért nem hozzád igazodnak.És,hogy pont a szülinapodon lesz...bocs de ez már nevetséges,hogy "ezen már túlléptél" Nem értem az egész kérdésednek mi is a lényege?
Ja,és igen,bunkóság lenne lelépni vacsi előtt.
"ráadásul pont a szülinapomra szervezték az egész esküvőt. kicsit szarul esett, de azért már túlléptem ezen"
Figyelj, te hány éves vagy?
Második vagyok: Voltam olyan esküvőn, ahol ott voltunk a polgárin, egyházin, aztán a pár eltűnt majdnem 4 órára, mert fotózkodtak. Mi jól elvoltunk a lagzi heylszínén (baráti társasággal mentünk), de a helyiek közül sokan hazaugrottak átöltözni, lezuhanyozni, ezzel nem is volt baj, mert mondták, hogy mikor kezdődik a vacsi.
A többit az egoizmusodról meg már leírtam.
Édes istenem. Apád barátjának a gyereke, az a szemét, amikor egy éve elkezdte szervezni az esküvőjét, akkor csak azt vette figyelembe, hogy a nagymamának jó időpont legyen, hogy az apja szabadságot tudjon kivenni, hogy ne ütközzön a családban tartott másik esküvővel, hogy lefoglalható legyen az étterem ahol tartják, és legyen az anyakönyvvezetőnél is szabad időpont és nem vette figyelembe az apja barátja gyerekének a szülinapját.
Én nem tettem volna magam ilyen könnyen túl a dolgon.
Mondd, normális vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!