Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodni vagy sem? Részletesebben lent, véleményekre lenne szükségem!
A párommal 4 éve vagyunk együtt, nagyon jó a kapcsolatunk, nem csak a szerelmem, de a legjobb barátom és a legfőbb támaszom is egyben. Hónap végére várjuk a közös kisfiúnkat.
Múlt hónapban megkérte a kezem, és természetesen igent mondtam, mert szeretem és minden szuper, de félek hogy tönkremegy...
Sok ismerősöm kapcsolata házasság után mélyrepülésbe kezdett, de nemtudom miért??!! Szerintetek?? Vélemények és tapasztalatok is érdekelnének.
én speciel pont azért nem szeretnék papírt, mert félek hogy elrontaná. így legalább nem kényelmesedünk el, nem vesszük magától értetődőnek, hogy ott van mellettünk a másik.
a másik ok, hogy sajnos sok olyan párt ismerek, akiknek a papír aláírása után siklott ki a kapcsolatuk.
nekem egy kicsit olyan érzést adna, mintha be lennék zárva.
Koszonom a hozzaszolasokat jo volt megismerni meg tobb ember velemenyet!
Megnyugszom, boldogan megyek hozza a kisfiam apjahoz, es torekedni fogok ra h az egymas iranti nagy szeretetunk es tiszteletunk fennmaradjon!! :)
Ja egyebkent eddig azert nem tortent lanykeres, mert most vagyok 22 eves mig a parom 26!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!