Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasodni vagy sem? Részletese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodni vagy sem? Részletesebben lent, véleményekre lenne szükségem!

Figyelt kérdés

A párommal 4 éve vagyunk együtt, nagyon jó a kapcsolatunk, nem csak a szerelmem, de a legjobb barátom és a legfőbb támaszom is egyben. Hónap végére várjuk a közös kisfiúnkat.

Múlt hónapban megkérte a kezem, és természetesen igent mondtam, mert szeretem és minden szuper, de félek hogy tönkremegy...

Sok ismerősöm kapcsolata házasság után mélyrepülésbe kezdett, de nemtudom miért??!! Szerintetek?? Vélemények és tapasztalatok is érdekelnének.

2012. szept. 23. 00:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem a papír miatt jó vagy megy nem jó valami. ezek a kapcsolatok amúgy is zátonyra mennének. Bár kétségtelen sokan úgy gondolják a papír biztosíték mindenre és már nem kell foglalkozni egymással...
2012. szept. 23. 15:30
 12/14 anonim ***** válasza:
32%

én speciel pont azért nem szeretnék papírt, mert félek hogy elrontaná. így legalább nem kényelmesedünk el, nem vesszük magától értetődőnek, hogy ott van mellettünk a másik.

a másik ok, hogy sajnos sok olyan párt ismerek, akiknek a papír aláírása után siklott ki a kapcsolatuk.

nekem egy kicsit olyan érzést adna, mintha be lennék zárva.

2012. szept. 23. 20:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi a biztosíték arra, hogy papír nélkül nem kényelmesedtek el, kedves utolsó. ("Úgyse hagy el az élettársam, mert egyedül nem bírná anyagilag és/vagy ott a gyerek, aki hozzám köti.") Azt sem hiszem, hogy a házasságot a felek sokkal magától értetődőbbnek éreznék a párok, hiszen mindkét fél előtt ott lebeg az, hogy a házasság is éppúgy tönkremehet. Ha két embernek érdekében áll hosszú boldog kapcsolatot fenntartani egymással, akkor dolgozni fognak érte, van annyi eszük, és ennek semmi köze a papírhoz. Rengeteg ember él jó házasságban, mert TESZNEK ÉRTE, és ugyancsak rengeteg él brutálisrossz élettársi kapcsolatban, mert TESZNEK RÁ. Amit írsz, abban szerintem nincs sok ráció.
2012. szept. 23. 20:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Koszonom a hozzaszolasokat jo volt megismerni meg tobb ember velemenyet!

Megnyugszom, boldogan megyek hozza a kisfiam apjahoz, es torekedni fogok ra h az egymas iranti nagy szeretetunk es tiszteletunk fennmaradjon!! :)

Ja egyebkent eddig azert nem tortent lanykeres, mert most vagyok 22 eves mig a parom 26!:)

2012. szept. 23. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!