Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasodni vagy sem? Részletese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodni vagy sem? Részletesebben lent, véleményekre lenne szükségem!

Figyelt kérdés

A párommal 4 éve vagyunk együtt, nagyon jó a kapcsolatunk, nem csak a szerelmem, de a legjobb barátom és a legfőbb támaszom is egyben. Hónap végére várjuk a közös kisfiúnkat.

Múlt hónapban megkérte a kezem, és természetesen igent mondtam, mert szeretem és minden szuper, de félek hogy tönkremegy...

Sok ismerősöm kapcsolata házasság után mélyrepülésbe kezdett, de nemtudom miért??!! Szerintetek?? Vélemények és tapasztalatok is érdekelnének.

2012. szept. 23. 00:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

"Sok ismerősöm kapcsolata házasság után mélyrepülésbe kezdett, de nemtudom miért??!!"

Ezt tőlük kéne kérdezni.:)

Mi csak tippelni tudunk, hogy ÁLTALÁBAN mitől romlik meg házasodás után egy kapcsolat, de hogy pont náluk mi történt, honnan tudhatnánk?

Van konkrétabb kérdésed is, vagy arra vársz tippeket, hogy általában mitől romolhat meg egy kapcsolat közvetlenül a házasságkötés után?

2012. szept. 23. 01:03
 2/14 nevem-senki ***** válasza:
Igen, igen, igen....
2012. szept. 23. 01:31
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Ott romlik el házasság után a kapcsolat, ahol nem volt erős kötelék. A házasság nemcsak a szerelemről szól, hanem rengeteg kompromisszumról. A házasság egy életre szóló szövetség: jóban-rosszban. Nincs, vagy nem kéne, hogy kihátráklás legyen belőle olyan dolgokért, amiért esetleg egy kapcsolatban szakítanál. Aki nem felnőtt fejjel házasodik, annak tönkre is fog menni a házassága.

Az én párom 1hónap után kérte meg a kezem, hozzámentem 1év ismeretség után és mai napih működik, 7éve ennek. Nem mondom, hogy könnyű, de együtt mindenre lehet megoldást találni. Szerintem menj hozzá, ne aggódj, nem fog változni :) Nem kell túlmisztifikálni a házasságot

2012. szept. 23. 08:12
 4/14 anonim ***** válasza:

ha szeretitek 1mást akkor nem lesz semmi baj :)

tapasztalatot nem tudok adni :)

2012. szept. 23. 08:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a házasság miatt menne tönkre a kapcsolat. Én nem is értem, hogyha minden stimmel, miért kellett erre négy évet várni. Gondolj bele, ha csak együtt éltek és a kisfiad tudatára ébred, hogy magyarázod neki, hogy apa, apa, de neked nem férjed, csak élettársad, vagy párod? Gyereknek is jó példa a házasság, már, ha a szülők, valóban jó példát mutatnak neki, míg fel nem nő. Én azt mondom, igen, házasság, mert nem ezen múlik, hogy tönkremegy-e a kapcsolatotok, hanem kettőtökön. Sok boldogságot!
2012. szept. 23. 08:40
 6/14 anonim ***** válasza:
40%

A házasság önmagában nem változtat semmit egy jó kapcsolaton, a gyerek születése ilyen szempontból sokkal nagyobb változás - bár ezt nem szeretik hangoztatni, pedig tény. A gyerekvállalásba sokan gondolkodás nélkül beleugranak, aztán rettegnek attól az egyébként semmit nem számító papírtól.

Ha a házasságot/nem házasságot arra akarod alapozni, amit a többi embernél látsz, rossz úton jársz. Az a lényeg, hogy TI KETTEN EGYMÁSSAL alkalmasak vagytok-e a házasságra. Nem mások alapján kell dönteni, mert nincs mégegy olyan pár, olyan felekkel, mint amilyenek ti vagytok. Magadat és őt vizsgáld, meg a kapcsolatotokat. A gyerek már ígyis összeköt, szerintem a házasságnak önmagában kisebb összetartó ereje van, így nem értem, hogy ha a babát már bevállaltátok(?), akkor miért nem bízol magatokban annyira, hogy házasodjatok is.

Na mindegy, nálam mások a prioritások, nektek kell érezni.

2012. szept. 23. 09:33
 7/14 anonim ***** válasza:
61%

A kapcsolat mindig KÉT EMBER hibájából megy tönkre, és nem a papír megléte/hiánya miatt.

Ha elég bölcs leszel, hogy ezt felfogd, akkor házasodj.

2012. szept. 23. 11:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolat nem a házasságtól megy tönkre, csak sokan arra fogják. A házasság egy gyönyörű kapocs két ember közt, ami akkor jön létre ha megállapodnak egymás mellett. Csak rajtatok múlik, hogy mennyire erős a szerelmetek egy életre. Ha tönkremegy, az papír nélkül is fog menni.
2012. szept. 23. 11:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, még annyit hogy sokkal boldogabb vagyok a párom feleségeként, mintha csak úgy együtt élnénk. Ez az én tapasztalatom.
2012. szept. 23. 11:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A hazassag nem, de egy gyerek es a vele jaro gondok nagyon gyorsan tonkretehetik a kapcsolatot. Kevesebb egymasra az ido az anya faradt nincs ideje a tarsara a baba sir a ferfi merges mert o mar nem szamit. Az anya nem tudja az uj szerepet anyaszerepet egyeztetni a szereto szereppel az osszes gyengedseg a babanak jut es elkezdodik az elhidegules.Az apa kirekesztve erzi magat az anya egyedul nincs szex aztan lassan vege a kapcsolatnak jon a harmadik.....tehat nagy nagy kihivas egy gyerek!!! Soha ne felejsd az apa a tarsad vele is kell!!! foglalkozni ot is kell szeretni.Sok boldogsagot a babahoz es ha neked fontos hogy ferjednek nevezd parod akkor menj hozza.Ne higy az ilyen mitoszokban hogy az eskuvo elrontja a kapcsolatot.
2012. szept. 23. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!