Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogy volt?

Figyelt kérdés
A párommal szeretnénk összeházasodni és szeretnénk megtudni hogy körülbelül mennyibe kerül egy esküvő ha minden bele számolunk kivéve a nászutat . Mennyibe szokott kerülni ?
2012. aug. 30. 10:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nászút tekintetében esetleg Horvátország: nagyon szép helyeket lehet találni és nincs is messze.Vagy egy ugrással messzebb esetleg egy kis görög sziget is romantikus lehet.Belföldön meg itt van Lillafüred,gyönyörű hely.
2012. aug. 30. 13:35
 12/17 anonim ***** válasza:

"minden ami kell" -- azt neked kell eldönteni hogy mi KELL, van akinek KELL a fehér galambreptetés, szerintem meg baromság, nabumm :D

Nálunk 50 fő volt kb 1 millióból, nagyon igényes étteremben, templomi esküvővel (polgári előtte volt, felhajtás nélkül), nem zenekar volt hanem DJ mondjuk, és vőfély se volt, nem is kellett, nagyon jó hangulat volt.

A vendégek utaztatására is gondoljatok amúgy, ha a helyszínek nem gyalogtávolságra vannak egymástól, sok kérdés volt már ahol elvárták hogy egy 2 órás vacsoráért 80km-t utazzanak a templomtól az emberek, stb.

2012. aug. 30. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Nálunk 60 fős esküvő volt, a polgári szertartás után a szomszéd faluban egy étteremben volt a lagzi. Ha jól emlékszem, 300 000 körül volt az egesz, mindennel együtt (ruha, virág, stb). Az italt nem vihettuk, viszon sütit, tortát igen.
2012. aug. 30. 14:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Egy két sporolós ötlet:

Ha a ruhád netről rendeled, utánna el is tudod adni, így vissza jön az ára. (én is így csinálom/csináltam,és lehet még jobb árban el is megy)

Nálunk a dekor csak lufikból, krepp papír csíkokból, és dekor kövekből állt, de csodás lett.

A tortát én magam csináltam. Illetve a sütemény is mind házi volt, anyóssal és sógórnővel már az előző napokban neki álltunk sütni, és a vendégeknek is szóltunk, ha tudnak hozzanak házi süteményt.

Illetve ha az étterem engedi, és esetleg van ismerős akinek van jó házi pálinkája vagy házi bora baráti áron az se rossz ötlet. Ezekkel mind tök jól lehet spórolni és bőven marad a nászútra.

2012. aug. 30. 14:07
 15/17 anonim válasza:
ha minden megvan pl.:lagzi, kaja pia ilyenek akk 100 főre kb2millió
2012. aug. 30. 16:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi bensőséges, nagyon kicsi esküvőt csináltunk, csak a család volt ott, nem volt zenekar, vőfély, menyecskeruha, tánc, játékok, dekoráció. Minden más igen, beleértve egy nagyon profi fotóst, szép ruhák, jegygyűrűk, vendégeknek szállás, finom étel, torta és az apróságok. És ez 600 ezer felett jött ki (de az utolsó harisnyát és szalagot is beleszámoltam).
2012. aug. 30. 22:56
 17/17 anonim ***** válasza:

ruhám (menyecske ruha, menya ruha, fátyol, kesztyű, bolero): 113,500 Ft.

Kiegészítők (legényfogó, tiara, ékszerek): 8000 ft.

fodrász, sminkes, körmös próbával együtt: 12.000 ft

cipőim: (3 pár): 10,500 ft.

Férjem ruhái (bocskai öltöny, ingek): 45 ezer forint kb.

cipője: 6000 forint

dekoráció minden virággal együtt (csokrok, terem, székszoknya) 78000 ft.

terembérlés: 50.000 forint

templomi: 25.000 Ft

meghívók: 12.100 ft.

szállás: 43.000 ft

tömény: 40.000 ft 12l

kaja: 8.025 ft per fő (itallal együtt sör-bor-üdítő-pezsgő)

vőfély: 35.000 Ft

zenekar 90.000 ft

süti (6 féle, kb. 600 db + a 3 szintes menya torta): 57.000 forint

fotós, anyakönyv ingyen volt, videós nem volt.

56 főre számoltunk, kb. 52-en voltunk. Az eredeti tervezés 80 főre volt.

A szolgáltatóknak (5fő) a kajája 5.025 forint volt, a gyerekekre kaptunk 50% kedvezményt, tehát a 2 gyerek került összesen 8.025 forintba. Ez összesen:

1.054.625 forint. Ha nem hagytam ki semmit. Külső szertartás volt, rendezvényteremben a lagzi egy 4*-os szállodában tokaj mellett.

+ 60 ezer volt a 2 gyűrű.

2012. szept. 4. 14:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!