Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Plátói kapcsolatból gyors esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plátói kapcsolatból gyors esküvő?

Figyelt kérdés

Valaki volt ilyen cipőben? Írna nekem?

Csak pár hete jöttünk össze. Szerelem a köbön :))

Vallási okokból nem akar velem lenni, amíg meg nem esküszünk.

Nem vagyunk már szűzek. Sőt, ő már háromszor elvált. (Én még nem voltam férjnél).

Ugorjak bele, lesz ami lesz...vagy várjak? Hogyan lehet kideríteni előre, hogy milyen lenne vele?

Én 25N, Ő 37F

2012. aug. 30. 09:41
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

HOzzá is fog menni, mert önértékelési zavarokkal küzd és milyen jó már egy idősebb pasi.

Eddig sem volt neki a szex jó, mit veszíthet? Legalább feleség lesz. Eldicsekedhet mindenkinek ezzel.

Bár tényleg nem értem ezeket a templomi esküvőket és azok felbontását.

2012. aug. 30. 15:13
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát én óvakodnék ettől a házasságszédelgő segédlelkésztől.
2012. aug. 30. 15:20
 33/39 anonim ***** válasza:
51%
Tuti szar az ágyban a pasi, mondjuk 2 cm-es neki (van ilyen sajnos, fejlődési rendellenesség), lehet, ezért lépett félre a 2. asszonyka is. Dehát a te életed...
2012. aug. 30. 15:43
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én szigorú vallásos vagyok, olyan, ahol házasság előtt nem lehet szexelni. Tényleg van ilyen.

Ha a srác is így gondolja, akkor ő vár arra, amíg összeházasodtok. Addig NEM erőlteti, és NEM "telefonszexel" veled.

Ha meg nem hajlandó várni, vagy ezzel akar a házasságra rádumálni, akkor a hite egy KAMU.

Remélem segítettem.

(Személyes véleményem, hogy ne házasodj vele össze.)

2012. aug. 30. 17:23
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

tuti, h bébikukija van, és azért nem meri neked megmutatni a papír aláírása előtt :)

mindketten becsapjátok magatokat: ő azért, mert azt hiszi, h így majd csak megfog egy balekot magának, aki reményei szerint nem hagyja el a miniatűr pö.cse miatt.

te pedig azért, mert azt hiszed, h kövéren nem lehetsz boldog. nos, én sem vagyok egy modell, mi több, van rajtam jó 20 kg, de annyi pasi udvarolt már nekem, h ihaj. sőt, most is egy komoly kapcsolatban élek, ahol nem tilos a szex, és a páromnak sem kell szégyenkezni amiatt, ami a lába között van :D ;))) sőt, még csak nem is akarunk összeházasodni.

ismerek eléggé vallásos, katolikus párt, nem is egyet, de még ők is együtt éltek a házasság előtt, és bizony nem csak pirospacsiztak esténként... ;)

2012. aug. 30. 18:27
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

a hívő, és házasság előtt önmegtartoztató emberek SEM siettetik ennyire a házasságot, alig várva, hogy végre megtudják mi az ábra...

erre hivatkozni nem tisztességes.

Ugyanúgy adnak időt maguknak az ismerkedésre, mind kettesben, mind társaságban. Ugyanúgy fontos, hogy érettek legyenek a házasságra, hogy jók legyenek az alapok, önismeret, társ ismerete, egzisztencia, családi háttér, szülők - barátok véleménye...

Az is lehet, hogy ez a férfi egy rendes ember, de ettől még lehet, hogy meggondolatlan. Nem ismer még Téged...

Honnan tudja pár hét után, hogy ki vagy és hogy Téged akar?

Ha ő segédlelkész, akkor majd lelkész lesz, Te meg lelkész-feleség. Kérdezz utána, hogy milyen feladatokkal jár ez, mi az ő hite, Te együtt tudsz-e élni azzal, hogy ő nagyon elfoglalt lesz, támogatni tudod-e a hivatásában, abban h minden vasárnap a templomban lesz? és abban, hogy egy közösség előtt éled majd az életed?

Másrészt milyen példa az majd a gyülekezeti fiatalok előtt, hogy a segédlelkész pár hét-hónap után házasodik?

Itt valami nem stimmel...

Ha Te is hívő lány vagy, akkor kérd a Jóisten segítségét, észt-értelmet, hogy jól dönthess és TÜRELMET.Ne csak a lángoló érzelmeidre hallgass:)

Ha Neked eddig nem volt boldog párkapcsolatod, és magadról ennyire rossz véleménnyel vagy, akkor elsősorban erre lenne jó időt szánnod, hogy "jól érezd magad a bőrödben".

Enélkül ne házasodj még senkivel:)mert könnyen kihasználható a sérülékenységed, az önbizalom-hiányod...

Amúgy meg nem hiszem, hogy betévedne ide egy olyan hívő lény, aki ilyen szituban lett volna mint, Te, mert ilyen ripsz-ropsz házasság nem jellemző a vallásos emberekre...

mert jó esetben csak egyszer megyünk férjhez, azt meg nem pár hét alatt döntjük el:)

és ez bizony elgondolkodtató:)

2012. aug. 30. 22:12
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy mire számítottál. Többször írod, hogy azt hitted, találsz olyat, aki járt hasonló cipőben. Itt pontosan mire gondoltál?

Jön valaki, aki pár hét után hozzáment valakihez és él boldogan, ásó-kapa-nagyharang? Én akkor önigazolást nyernél?

Azt kellene megértened, hogy nem arról van szó, hogy nem értünk meg, hanem arról, hogy tiszta fejjel, kivülállóként azt látjuk, hogy a sztori baromi gyanús és hogy épeszű ember nem tesz ilyet.

Amikor 31 évesen megismertem a férjemet, aki akkor 33 volt, azonnal tudtam, hogy vagy ő lesz a férjem, vagy senki. 1-2 hónap után össze is költöztünk, de az esküvővel 2 évet vártunk. Hiába tudtam, hogy a felesége akarok lenni. Utólag meggondolva már az is elég vakmerőség volt, hogy 2 hónapnyi ismeretség után összeköltöztünk. Valószínűleg nem is tettem volna, ha nem a legjobb barátnőm legjobb barátjáról lett volna szó, 7 éves "referenciával". De soha többé nem tennék ilyet, mert most már tudom, hogy mennyire rosszul is elsülhetett volna, és mást is óva intek, a tapasztalatok birtokában.

Már most sincs semmi önbizalmad. Ha kudarcot vallassz egy eleve (mindenkinek!) gyanús kapcsolatban, mi lesz veled? Most azt hiszed, senki másnak nem kellesz - ha kiderül, hogy vele nem működik, akkor elhiszed, hogy nincs senki a világon, aki szerethetne?

Ez egy baromság. Azért hiszed, hogy senkinek nem kellesz, mert rosszul választasz.

Másik dolog: önértékelési zavarral nem lehet beleugrani egy kapcsolatban, mert nem fog működni. Nem szabad feláldozni magad a kapcsolatért, mert ha megteszed, eltűnik a személyiséged, és valóban nem leszel már értékes senki számára. Mindig is alacsonyabb rendű leszel a kapcsolatban, a kapcsolat viszont csak egyenrangú felek között működik.

Még egy jó tanács: mielőtt elhiszed, hogy az exei milyen csúnyán elbántak ezzel a tiszta lelkű férfival, hallgasd meg a 3 másik felet is. Lehet, hogy nem pont ugyanazt fogják mondani...

Mellesleg az 1. és utolsó házasságába is ha nem ugrott volna ész nélkül, hanem vár pár évet, megspórolhatta volna. A fiatalság sem mentség, várni fiatalon is lehet. Én is vártam 3 évet - szerencsére, mert az eljegyzés előtt ki is derült, hogy nekünk nem kell összeházasodni... Az utolsónál meg persze, hogy utálták a gyerekek, hiszen nem kaptak időt arra, hogy feldolgozzák, hogy az anyjuknak új párja van, az anyjuknak meg kötelessége volt őket védeni, ha egy pár hete megismert pasas terrorizálja a gyerekeit. Ha vártak volna 1-2 évet, vagy nem is lett volna probléma, vagy ha lett volna, legalább a válást megspórolták volna.

Még egy dolgok jegyezz meg: még egyedül is jobb, mint rossz társaságban. 25 évesen még én is azt hittem, hogy soha nem vesz el senki, mert csak egy pasim volt, az is megcsalt (lásd fent), és utána 9 évet kellett várnom a férjemre, de megérte! Közben nagy energiát fordítottam arra, hogy belássam, nem én vagyok a világ legszerencsétlenebb embere. Sokat tanultam az emberekről, a kapcsolatokról, és helyreállt az önbizalmam.

Mondok valamit. Van egy kövér, csúnya nő. Ennél már csak egy rosszabb van: egy kövér, csúnya, elvált nő...

Gondold át, fogyj le, változtass frizurát, dolgozz az önbizalmadon, éld az életed, és ha még 2 év múlva is hozzá akarsz menni a lelkészedhez, akkor menj hozzá! De egy perccel sem előbb!

(Persze felnőtt ember van, a te életed, a te döntésed. Mindenkinek joga van a saját életét elszúrni... Akárhogy döntesz, a felelősség és a következmény a tied lesz.)

2012. aug. 31. 09:42
 38/39 Kata-Kata ***** válasza:

Szia!

Tudod kívülállóként sok itt a kérdőjel! Először is azok a vallások, amik tiltják a szexet házasságon kívül, Jehova, HIT gyülekezete, nagyon egész-embert kívánnak, ha te nem vagy ilyen vallású az a jövőben is konfliktusokat okozhat! Sajnos ezek az együttélést sem támogatják!Mi van, ha szexuálisan nem illetek össze, van ilyen is! A másik nagy probléma a 12 év, amivel idősebb! Igen azt mondod az nem gond, most 25 évesen, de 50 évesen már az lesz, hidd el nekem! Én a helyedben leülnék beszélgetni a volt feleséggel is, már amelyikkel lehet, nem árt másik szemszögből is meghallgatni a történteket!Mindenképpen megfontoltan dönts!Neked pedig azt mondanám: Tudod akinek nem adott a sors előnyös külsőt, az hangsúlyozza azt amije van!( Ész, kedvesség, szókincs,) tanuld meg használni ezeket, és légy magbiztos!

2012. aug. 31. 23:36
 39/39 anonim ***** válasza:
Ennyire nem lehetsz kétségbeesett, hogy hozzámenj. Pár hét alatt még a szerelem sem éri el a tetőfokát... nekem ahhoz is kellett 1-1,5 év... addigra ismertem meg jobban, hogy tudjam is, mit szeretek benne olyan nagyon:)
2012. szept. 3. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!