Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói kapcsolatból gyors esküvő?
Valaki volt ilyen cipőben? Írna nekem?
Csak pár hete jöttünk össze. Szerelem a köbön :))
Vallási okokból nem akar velem lenni, amíg meg nem esküszünk.
Nem vagyunk már szűzek. Sőt, ő már háromszor elvált. (Én még nem voltam férjnél).
Ugorjak bele, lesz ami lesz...vagy várjak? Hogyan lehet kideríteni előre, hogy milyen lenne vele?
Én 25N, Ő 37F
Sehogy. De óva intenélek a zsákbamacskától, mert könnyen gyors válás lehet a vége.
A vallása nem tiltja a válást, csak a szexet? Ugyan már, nyuszika!
Biztos nem meleg? Bepalizott 3 nőt, aztán a rossz vagy nem létező szex miatt elváltak tőle.
Eleve bukta az a kapcsolat, ahol csak az ő óhaja teljesül (esküvő azonnal, szex nélkül), azt meg lesz*rja, hogy neked milyen vágyaid vannak. Egy normális kapcsolatban közösek a vágyak.
Ugrálhatsz, de 100%, hogy leszenek következményei, amik miatt te szívsz majd.
nehogy meg tedd!
Vallási okokból?????????????????????
aki 37 évesen már 3* elvált?
milyen nézetei vannak ennek?
nem szexel házasságon kívül, ezért elvesz minden nőt akit le akar fektetni?
én jól otthagynám és kész ki tudja még miket erőltetne rád úgy hogy ő sem gondolja komolyan ezt a vallás dolgot... aki ennyi idősen 3* elvált.... OMG
Képes lennél beleugrani egy komoly házasságba csak azért, mert szeretnél lefeküdni a pasival és anélkül nem megy???? Hát nagyon elvakít a szerelem, ha ilyet teszel, de ez nem vall okos gondolkodásra. Ítélkezni nem akarok, de az azért bizonyára jelent valamit, hogy 3x is elvált a pasi, először meg kéne ismerni, hogy milyen a természete, együtt élni egy ideig, hogy el tudjátok-e viselni egymást és csak ha minden happy, utána házasodni.
"Hogyan lehet kideríteni előre, hogy milyen vele?" - Hát ilyet nem lehet csinálni, ne butáskodj! Élj vele, aztán úgy tudod meg, hogy milyen.
ááá, nem túl biztató szitu.:(
és most nem a szexről beszélek, az tényleg várhat még. :)
DE!
3-szorosan elvált??? és hány gyereke van? és pár hét után már esküvőről esik szó? és hol vannak az alapok a hosszútávú kapcsolatra? ugyanis ez a férfi eddig 3-szor lépett ki "hosszútávú"-nak hitt kapcsolatából...
szóval szerintem "...vagy várjak"
Nem mennék bele!
Bár tapasztalatom nincs, de azért az, hogy 3szor elvált, engem óvatosságra intene...
Tudom, hogy rosszul hangzik. Nekem is furcsa. De ismerve a részleteket, azért meg tudom érteni.
Az első házassága pár hétig tartott, még tizenéves fejjel.
A második 13 évig, a felesége sokáig csalta, majd el is ment a másikkal (1 kislányuk született).
A harmadik két évig tartott, a nőnek volt két kamasz gyermeke és ők nem tudták elfogadni az új apukát, sok volt otthon a feszültség, a gyerekek kutyába sem vették, a nő pedig a gyermekek oldalára állt mindig és nem engedett beleszólást a nevelésükbe.
Tiszta lelkű, rendes, becsületes ember. Nem igazán találkoztam még hozzá hasonlóval. Engem nagyon tisztel és megbecsül.
Szexről sokat beszélgetünk (bár jobb lenne, ha nem tennénk, mert ettől csak rosszabb a hiánya) és van ezen a téren egy kis félelmem is...eddig nekem nem volt igazán jó senkivel sem (csak egy kicsit, néha, de többször volt rossz, mint jó).
Nem vagyok szép. Kövér és szemüveges vagyok. Képzelhetitek, hogy nem kapkodnak utánam a pasik. Pláne a rendes pasik, akik még szeretnek is.
Fogyjunk le együtt!Én most azt teszem!
Csak azért ne menyj bele egy házasságba,mert te csúnyának
érzed magad!
Lehet,hogy működni fog a kapcsolat,de az is lehet,hogy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!