Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek fel vendégként egy esküvőre?
Figyelt kérdés
Most hétvégén 1.én lesz az esküvő és egy halvány rózsaszín kosztüm nadrágra gondoltam,meg nagy nehezen meg van hozzá a cipő is, ami világos kék lakk,csak nem tudom hogy milyen színű ing vagy valami más menne hozzá felsőnek.2012. aug. 27. 15:44
1/4 anonim válasza:
rózsaszinhez nem illik a világoskék...
rózsaszin felső,fehér vagy krémszinű cipő
2/4 anonim válasza:
Ha már ragaszkodsz a kék cipőhöz, akkor javaslom, az inged olyan színű legyen. A rózsaszín-kék párosítás szép, de ehhez egy 3. szín (ingnek) nem lenne jó.
3/4 anonim válasza:
Hát a rózsaszínű nadrág kék cipővel elég parasztos szerintem.
4/4 A kérdező kommentje:
épp hogy majdnem fehér,annyira kék az a kék cipő :)
2012. aug. 28. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!