Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói kapcsolatból gyors esküvő?
Valaki volt ilyen cipőben? Írna nekem?
Csak pár hete jöttünk össze. Szerelem a köbön :))
Vallási okokból nem akar velem lenni, amíg meg nem esküszünk.
Nem vagyunk már szűzek. Sőt, ő már háromszor elvált. (Én még nem voltam férjnél).
Ugorjak bele, lesz ami lesz...vagy várjak? Hogyan lehet kideríteni előre, hogy milyen lenne vele?
Én 25N, Ő 37F
A közös fogyásban benne lennék. Pont az hiányzik, hogy valaki motiváljon nap, mint nap és rámszóljon, ha bűnözök...
Pont az a csapda, hogy hiába várnék még akármennyit, ha úgysem nem derülhet ki a ...lényeg.
Jó lenne beszélni valakivel, aki hasonló helyzetben volt. Vagy ilyet hiába keresek itt?
Telefonszexet már űztünk éppenséggel...bár az inkább vicces volt, mint komoly.
Együttlakni, úgy hogy alig érinthetem meg? Húú. Még a közös programok is úgy telnek el, hogy minden perce, mintha egy óra lenne...
A korábbi pasik, akiknek kellettem. Na ezt is hagyjuk. Egyik sem vállalt fel. Egyik sem merte megfogni a kezem az utcán. (Tudjátok a mondás második része biztosan igaz: Nagy kofferbe jó pakolni, csak szégyen vele utazni...).
Ő az első férfi, akivel nyilvánosan, közös programokon lehetek együtt.
Én elhiszem, hogy a pasi vallási okokból nem akar szexelni, de ha ez tényleg így van, akkor szépen kibírja, amíg össze nem tudtok házasodni.
Egyébként meg kamu.
(Vallásos)
Arra vártam igazából, hogy idetalál valaki, aki került hasonló szituációba. Mert a környezetemben nem ismerek ilyet (én nem ilyen szigorú vallási közösségbe jártam, nem így nőttem fel), de a neten sokkal többen megfordulnak.
Ezt igazából szerintem csak az értheti meg, aki átélte.
De lehet, hogy a vallási kategóriában kellene kérdeznem, mert ott nagyobb eséllyel találok rá az emberemre, akivel beszélgethetnék erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!