Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Plátói kapcsolatból gyors esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plátói kapcsolatból gyors esküvő?

Figyelt kérdés

Valaki volt ilyen cipőben? Írna nekem?

Csak pár hete jöttünk össze. Szerelem a köbön :))

Vallási okokból nem akar velem lenni, amíg meg nem esküszünk.

Nem vagyunk már szűzek. Sőt, ő már háromszor elvált. (Én még nem voltam férjnél).

Ugorjak bele, lesz ami lesz...vagy várjak? Hogyan lehet kideríteni előre, hogy milyen lenne vele?

Én 25N, Ő 37F

2012. aug. 30. 09:41
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy mi volt a 3 házasságában nyilván a pasitól tudod. Itt úgy írtad le, hogy mindháromban elsősorban a női fél volt a hibás. De nem voltál ott, nem láttál bele, nem tudhatod, hogy a pasi mi mindenben volt hibás, hogy úgy alakultak a kapcsolatai. Mondani meg nyilván nem fogja..... Ne legyél butus, továbbra is ezt mondom.
2012. aug. 30. 10:11
 12/39 A kérdező kommentje:

A közös fogyásban benne lennék. Pont az hiányzik, hogy valaki motiváljon nap, mint nap és rámszóljon, ha bűnözök...

Pont az a csapda, hogy hiába várnék még akármennyit, ha úgysem nem derülhet ki a ...lényeg.

Jó lenne beszélni valakivel, aki hasonló helyzetben volt. Vagy ilyet hiába keresek itt?

2012. aug. 30. 10:18
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem vagy már szűz, ezért volt már olyan pasi akinek kellettél. Nem lehetsz azért olyan ronda! Amúgy csak a szex tiltott vagy az együtt lakás is? A szexnek minden formája?
2012. aug. 30. 10:18
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék hozzá. 3* vált, gondolom az előző házasságait is ilyen mély érzelmekre és ilyen alapos ismeretségre kötötte. Meg is lett az eredménye. Másrészt nekem nem csak ennyi ez a házasság dolog, hogy jó-jó szeretjük egymást, na fussunk be az anyakönnyvezetőhöz aztán délutántól már mehet minden, ha meg nem jön össze, hát istenem elválok 4*re is. Lehet, hogy én nem gondolkozom elég "modernül", de ne azért vegyen már el valaki, mert addig nem dönthet meg. Bocsánat ha valakinek a lelkébe gázoltam.
2012. aug. 30. 10:54
 15/39 A kérdező kommentje:

Telefonszexet már űztünk éppenséggel...bár az inkább vicces volt, mint komoly.

Együttlakni, úgy hogy alig érinthetem meg? Húú. Még a közös programok is úgy telnek el, hogy minden perce, mintha egy óra lenne...

A korábbi pasik, akiknek kellettem. Na ezt is hagyjuk. Egyik sem vállalt fel. Egyik sem merte megfogni a kezem az utcán. (Tudjátok a mondás második része biztosan igaz: Nagy kofferbe jó pakolni, csak szégyen vele utazni...).

Ő az első férfi, akivel nyilvánosan, közös programokon lehetek együtt.

2012. aug. 30. 11:06
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kezdjük ott, hogy a leírás alapján nem házasodnék össze vele, de nem azért mert még nem feküdtetek le. 3-szor vált, de vallási okokra hivatkozik.. Kicsit ambivalens.
2012. aug. 30. 11:26
 17/39 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, hogy a pasi vallási okokból nem akar szexelni, de ha ez tényleg így van, akkor szépen kibírja, amíg össze nem tudtok házasodni.

Egyébként meg kamu.

(Vallásos)

2012. aug. 30. 11:41
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Mégis milyen válaszra vársz kérdező? Buta dolog volna ismeretség nélkül összeházasodni, de ez neked nem tetszik, mert nem tudnál szex nélkül egy fedél alatt élni a pasival. Akkor most erre mit mondjunk? Próbáld ki, vetesd el magad feleségül, aztán ha x idő múlva elváltok és összetöri a lelked, akkor majd ne sírj. Nem tudom, lehet, hogy volt már olyan ember a földön, aki pár hetes ismeretség, összeköltözés nélkül házasodott és bejött neki, de szerintem ritka mint a fehér holló. Hány olyanról hallani, hogy együtt élés és házasság után mutatja ki valaki a "foga fehérjét".
2012. aug. 30. 13:08
 19/39 A kérdező kommentje:

Arra vártam igazából, hogy idetalál valaki, aki került hasonló szituációba. Mert a környezetemben nem ismerek ilyet (én nem ilyen szigorú vallási közösségbe jártam, nem így nőttem fel), de a neten sokkal többen megfordulnak.

Ezt igazából szerintem csak az értheti meg, aki átélte.

De lehet, hogy a vallási kategóriában kellene kérdeznem, mert ott nagyobb eséllyel találok rá az emberemre, akivel beszélgethetnék erről.

2012. aug. 30. 13:13
 20/39 anonim ***** válasza:
de ez mégis melyik vallás?
2012. aug. 30. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!