Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhát lehet felvenni polgári esküvőre? Kötelező a kosztüm?
24 éves lány vagyok,elsőnek polgári esküvőnk lenne,csak később lesz menyasszonyi ruhában a templomi.
Tanácsot szeretnék,h milyen ruhát válasszak,nem ragaszkodom a hagyományokhoz!
Köszi!
nekem egyberuha volt, elegáns szabású, hozzá hosszú blézer.
írd be a googléba, hogy koktélruha esküvőre, sok képet fogsz találni
Én nemnagyon hallottam arról, hogy valaki kosztümben esküdne. Jelenleg a törvény szerint az az érvényes esküvőd, nem az egyházi. A legtöbb embernek csak polgári esküvője van és akkor van menyaszonyi ruhában.
De egyébként igaza van az előttem szólóknak, bugyiban is lehetsz, főleg akkor nincs jelentőssége, hogyha a násznép csak az egyházin lesz ott esetleg (mert gondolom ha ott lennének, akkor normális menyasszonyi ruha lenne rajtad és nem gondolkoznál ezen).
Barátnőm tavaly házasodott így. A polgári szűk körben volt, nem a templomival együtt. Rajta a polgárin ilyen ruha volt, csak halvány rózsaszínben:
Szerintem teljesen jó egy ilyen ruha, nem kell kosztüm.
Bár, hogy őszinte legyek, a polgárit én csak két tanúsan szeretném, kb. farmerban pólóban aláírni, semmi külsőség, semmi beszéd, semmi zene, csak aláírás és kész. (mivel az nem jelent túl sokat nekem, csak egy jogi procedúrát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!