Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói kapcsolatból gyors esküvő?
Valaki volt ilyen cipőben? Írna nekem?
Csak pár hete jöttünk össze. Szerelem a köbön :))
Vallási okokból nem akar velem lenni, amíg meg nem esküszünk.
Nem vagyunk már szűzek. Sőt, ő már háromszor elvált. (Én még nem voltam férjnél).
Ugorjak bele, lesz ami lesz...vagy várjak? Hogyan lehet kideríteni előre, hogy milyen lenne vele?
Én 25N, Ő 37F
Szerintem költözzetek össze ismerjétek meg egymást, te meg foggyál le. Aztán meglátod.
Olvasd el a Kína-tanulmányt, ez segít neked a fogyásban.
Rajtad kívül talált még 3 balekot, akik ugyanígy hozzámentek azonnal?
Jesszus mennyi önértékelési problémában szenvedő nő van a világon!!!!
Azt miért nem feltételezi senki, hogy jó ember? Hogy tiszták a szándékai?
Ennyire hihetetlen lenne?
De miért kell egy házassági anyakönyvi kivonat egy szerelmi, társas kapcsolathoz?
Te nem hallottál még olyat, hogy lakva ismerszik meg az ember?
Házasság azért egy külön jogi kategória. ugye ezzel tisztában vagy?????
Drága kérdező, én is református vagyok, ismerem a vallást, sokat beszélgettem egy nagyon elismert református lelkésszel is. Az sosem volt ilyen szinten követelmény, hogy nem lehet szexelni a házasság előtt. Persze ha nagyon tradicionális református akkor ez még lehet igaz, DE akkor is gyanús nekem ez az egész, hogy téged be akar palizni mert nem vagy vallásos és beveszed amit mond.
Én gyanakszom, hogy nagyon rossz az ágyban, ezért nem volt tartós egyik házassága sem, avagy más dolgok is bejátszanak a személyiségében, melyek nem a szexszel kapcsolatosak. Pár hétig, sőt pár hónapig is simán lehet tettetni a nagy szerelmet és a lovagiasságot. Addig ne higgy neki.
De úgy látom a reakcióidból, hogy te mindenáron be akarod magadnak beszélni hogy ez egy rendes fazon, úgyhogy mi hiába is győzködünk - menj hozzá, de aztán ne itt a GYK-n sírj hogy mennyire beszívtad.
Úgy tudom, csak az utolsó válásához kellett a feljebbvalói jóváhagyás. Előtte még nem volt lelkész.
Az első kettőnél nem tudom, hogy volt.
A templomi esküvőket nem a bíróság bontja fel. Nem értek hozzá, de ott el kell menni a paphoz vagy valakihez, hogy felbontsa a házasságot.
És ezt 3x megtehette volna????? na neeeeee.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!