Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy 100 fős esküvő kb mennyibő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 100 fős esküvő kb mennyiből jön ki?

Figyelt kérdés
Semmi extraság. Vacsora, ital, ruha, virág, zenekar stb. Akinek hasonló volt letudná írni?
2012. aug. 12. 22:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
2 milliót szánunk rá. Rövid ital éjfélig egyszer, utána korlátlan. Vőlegény ruhája varratva. Vőfély nincs. Koszorúslány max 2. Virágdísz egy helyre csináltatva és vinni mindenhova. Menyasszonyi autó bérelve. Zenekar szintén ismerősők révén. Vacsora étteremben (nem a város legdrágább helye). Egyébként Nyugat-Magyaroroszági város.
2012. aug. 13. 09:59
 12/19 anonim ***** válasza:

2milkából még egy jó nászút is kifér! :)

sok boldogságot!

2012. aug. 13. 11:52
 13/19 anonim ***** válasza:

Hát a rövidital éjfélig 1 db az elég furcsa. Az emberek nagyja éjfélkor távozik.

Egy köszöntöital meg 1-2 feles a vacsora elött-után szerintem kellene.

2012. aug. 13. 12:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Eddig kettőn voltunk és rövid italt egyszer hozott a pincér és éjfél után volt korlátlan.
2012. aug. 13. 13:11
 15/19 anonim ***** válasza:

mondjuk ez nálunk is furán venné ki magát - már az egy rövid...

esetleg bevinni nem lehet a rövidet az étterembe? mert akkor mégse olyan horror áron lenne, és nem csak egyet lehetne inni (plusz ha a vendégek nem tudják, eredményezhet kínos szituációkat)

2012. aug. 13. 18:26
 16/19 anonim válasza:
voltam olyanon ahol volt egy külön asztal rövides poharakkal és aki akart vitt onnan + járt körbe a pincér. Éjfél elött egy a legnagyobb hülyeség a világon.
2012. aug. 13. 18:40
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Alkoholmentes esküvőn is voltam már. Tökéletes volt az is. Aki csak pár feles után tud mulatni, az elég gáz.
2012. aug. 13. 20:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekünk kb. 930 ezer forintból kijött + 15 gramm arany ára (ebből készítettük a gyűrűinket).

Amin sokat spóroltunk:

- saját készítésű meghívó

- nem puccos helyen tartottuk a lagzit, hanem egy kevésbé nívós étteremben, ahol minden hétvégén tartanak lakodalmat, így a terem fel van díszítve, így nem kellett dekorost fogadni

- rövid ital 5-ször volt körbekínálva plusz házi pálinkát bármikor lehetett inni

- ruhát vettem, nem pedig kölcsönöztem, így kb. fele annyiba került (igaz, tavalyi modell, de nekem nagyon tetszett)

- egy olyan lányt kértünk fel fotósnak, aki még most tanul, de szupertehetséges

- falun voltak a szertartások (így a polgári terembérléssel, zenével mindennel együtt volt 6500 ft)

- koszorúslányoknak nem abroncsos ruhát varrattam, hanem kis koktél ruhát (ennek ők is örültek, mert kb. 35 fok volt egész nap)

- régi ismerős volt a fodrász, a kozmetikus, a virágos, a zenész, így mindenki engedett az árból (a virágos például csak a virágok árát kérte el, a kötésért nem kellett fizetni, a fodrásznak a nászajándéka volt a frizurakészítés...)

- és ami fontos még, hogy minden szolgáltatóval legyen az ember kedves, ne azt érezzék, hogy királylányt akarsz játszani. Így például dugódíj nélkül bevihettük az italt az étterembe, mert szimpatikusak voltunk a tulajdonosnak.

2012. aug. 13. 20:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi a délelőtti templomi esküvő után fagyit kínáltunk körbe az összes jelen lévőnek (rokonok + barátok), majd csak a rokonokkal elmentünk egy közeli étterembe ebédelni. Ebéd után sétahajókázni mentünk. Vőfélyt mi sem akartunk, zenekart csak a templomba (orgonista helyett). A ruhámat a netről rendeltem, Kínából; így többet tudtunk fotósra költeni. A koszorúslányaimnak is az ebay-ről rendeltem ruhát. Az étterem ár-érték aránya remek volt, a rokonság főleg kisgyerekekkel jött, nem ittak sokat, így bő egymillióból kijött tokkal-vonóval. Senki sem sértődött meg, hogy nem akartunk lagzit, inkább örültek a sétahajózásnak (anyósom ötlete volt). Semmit sem csinálnék másképp!
2012. aug. 20. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!