Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 100 fős esküvő kb mennyiből jön ki?
2milkából még egy jó nászút is kifér! :)
sok boldogságot!
Hát a rövidital éjfélig 1 db az elég furcsa. Az emberek nagyja éjfélkor távozik.
Egy köszöntöital meg 1-2 feles a vacsora elött-után szerintem kellene.
mondjuk ez nálunk is furán venné ki magát - már az egy rövid...
esetleg bevinni nem lehet a rövidet az étterembe? mert akkor mégse olyan horror áron lenne, és nem csak egyet lehetne inni (plusz ha a vendégek nem tudják, eredményezhet kínos szituációkat)
Nekünk kb. 930 ezer forintból kijött + 15 gramm arany ára (ebből készítettük a gyűrűinket).
Amin sokat spóroltunk:
- saját készítésű meghívó
- nem puccos helyen tartottuk a lagzit, hanem egy kevésbé nívós étteremben, ahol minden hétvégén tartanak lakodalmat, így a terem fel van díszítve, így nem kellett dekorost fogadni
- rövid ital 5-ször volt körbekínálva plusz házi pálinkát bármikor lehetett inni
- ruhát vettem, nem pedig kölcsönöztem, így kb. fele annyiba került (igaz, tavalyi modell, de nekem nagyon tetszett)
- egy olyan lányt kértünk fel fotósnak, aki még most tanul, de szupertehetséges
- falun voltak a szertartások (így a polgári terembérléssel, zenével mindennel együtt volt 6500 ft)
- koszorúslányoknak nem abroncsos ruhát varrattam, hanem kis koktél ruhát (ennek ők is örültek, mert kb. 35 fok volt egész nap)
- régi ismerős volt a fodrász, a kozmetikus, a virágos, a zenész, így mindenki engedett az árból (a virágos például csak a virágok árát kérte el, a kötésért nem kellett fizetni, a fodrásznak a nászajándéka volt a frizurakészítés...)
- és ami fontos még, hogy minden szolgáltatóval legyen az ember kedves, ne azt érezzék, hogy királylányt akarsz játszani. Így például dugódíj nélkül bevihettük az italt az étterembe, mert szimpatikusak voltunk a tulajdonosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!