Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiből jönne ki ez az esküvő?
35 fő lenne, semmi extra. Lagzi nem lenne,csak a polgári szertartás után ennénk.Ha találnánk olyan helyet ahol lehet vinni az italt és az ételt is.
Nem akarunk felhajtást.Lenne húsleves, rántott hús, köret mellé és savanyúság.Torta.
Mennyiből jönne ki szerintetek?Vidéken.
Abszolút nem olcsóbb, ha te akarsz 35 főre kaját főzni, vagy azt is rendelnéd???
Akkor csak a terem vagy sátor bérletet kell fizetni.
Szerintem 200 000-ből kijön, még étteremben is.
esetleg nincs valakinek nagy kertje, hogy ott lehessen sátorban? Vagy mondjuk nagy nappali, terasz?
Esetleg környéken iskola, ahol a tornaterembe, esetleg ebédlőbe be lehetne menni? Nálunk a suli ebédlőjét 60E Ft-ért lehet kibérelni. Ha mindent ti főztök, akkor kb. 1500Ft-ból megvan a kaja. Ez kb. 50E Ft. Plusz a torta, mondjuk egy kétemeletes bőven elég, az olyan 8-10E. Innivalóra számolhatsz még kb. 7-800Ft-ot fejenként, az 28E Ft.
28(pia)+50(kaja)+10(torta)+kb.40(bérleti díj)= 128E Ft.
És ha akarsz még ilyet:
csokor: 3000
ruha neked: 5-10.000
ruha/öltöny párodnak szerintem van, esetleg egy szép ing: 3000
dekoráció: ízlésfüggő, de már 5000Ft-ból is lehet szépet
ja, ami lemaradt az az anyakönyvvezető díja, ez falufüggő, kb 20E Ft-al szerintem lehet számolni.
Most hirtelen nem jut más eszembe...
2. vagyok
étteremben rendelj 4-6fős tálakat, úgy jössz ki a legolcsóbban, azon van 3-4fajta hús, több féle köret
Én is tuti étterembe mennék.
Mondjuk előre le kell foglalni, mert nem mindegy az időpont sem.
Nálunk a ruha kölcsönzés egy vagyon volt, nem 10E Ft...
azért írtam 10E Ft-ot, mert nem tudom, hogy menyaruhát szeretne-e, de már annyiért is lehet kapni szépet.
Vaterán, online, kiárusításokon...
az én ruhám 15E ft és csodaszép
Mi éppen így vagyunk!de éppen azt beszéltük ha már 35 40 embert meghívok, és kifizetem a kajáját, akkor mi lenne ha lenne lakodalom!és akkor lenne egy menyecske táncod, és lehet hogy a kajának a fele bejönne!viszont nem hiszem hogy akárhova is beviheted az ételt!
nekünk most lesz márciusban az esküvőnk, 600.000ból ki hozzuk talán a majd 70 fővel!
Kellemes készülődést!
2. vagyok.
én még mindig azt mondom, béreljétek ki egy iskolában az ebédlőt, ott meg lehet fizetni a konyhásnéniket.
Bármit bevihetsz, ha bizományiba veszitek a piákat, akkor a bontatlant vissza lehet vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!