Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiből jönne ki ez az esküvő?
Figyelt kérdés
35 fő lenne, semmi extra. Lagzi nem lenne,csak a polgári szertartás után ennénk.Ha találnánk olyan helyet ahol lehet vinni az italt és az ételt is.
Nem akarunk felhajtást.Lenne húsleves, rántott hús, köret mellé és savanyúság.Torta.
Mennyiből jönne ki szerintetek?Vidéken.
2012. jan. 25. 12:04
11/11 anonim válasza:
1,5 evessel eskuvot szervezni nem konnyu. nem hogy meg te csinalj mondent. en a helyedben azt tennem, h megkeresek 1 hangulatos ettermet, megkerdezem, h mennyi lenne ez igy, pl. tobb szemelyes talakkal, stb. tortat vihetsz mindehova, azt megengedik. ha nem lesztek sokan, akkor nagyon pialni sem fog a nep. nekem a fiam kereszteloje volt igy, felhivtuk az ettermet, foglaltunk helyet, kb 25 fo volt, mindenki etlaprol evett, ivott, semmi nem volt elore lebeszelve. igy kerult kb 50.000 ft-ba. ha egyeztettek is, mindig engednek az arbol. most lesz az eskuvonk nyaron, en is gondolkodtam a berleses fozocskes variacion, aztan gyorsan el is vetettem az otletet, miutan tobbe lett volna mint az etterem, ahol tartani fogjuk. es oda is kell szakacs, pincer, hutokocsi, pia utani rohangalas, benzinkoltseg es tovabb nem sorolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!