Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy 100 fős esküvő kb mennyibő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 100 fős esküvő kb mennyiből jön ki?

Figyelt kérdés
Semmi extraság. Vacsora, ital, ruha, virág, zenekar stb. Akinek hasonló volt letudná írni?
2012. aug. 12. 22:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nem sok dolog befolyásolja az árat, csak például:

-Milyen vacsorát szeretnétek.

-Milyen márkájú italokat. (mennyi töményet, hosszút, üdítőt)

-Mennyire fontos neked, hogy csillivilli ruhában legyél illetve a többiek (koszorúslányok és társai)

...stb

Változó. Nem 1-2 ezer ft eltérés van, ezért nem adok normálisabb választ.

De számolj emberenként legalább 20000 ft-tal.

2012. aug. 12. 22:51
 2/19 anonim ***** válasza:
sok mindentől függ.. melyik város,hol,melyik étterem,az italt vihetitek-e ti,vagy ott kell adniuk ( ami kua drága) sztem mindennel együtt (1 1,5 M)
2012. aug. 12. 22:51
 3/19 anonim ***** válasza:
18%
Ha megcsinálják 1 millióból, akkor a kalapomat emelem. Szinte kizárt. Hacsaknem otthon csinálják, úgy hogy ők főznek meg minden.
2012. aug. 12. 22:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
1,5 millió volt a miénk.
2012. aug. 12. 23:16
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik ismerősömnek egy hete volt esküvője és nagyjából 100-an voltunk, és jóval 2 000 000 felett volt a költsége. De mondjuk neki szép (drága) ruhája is volt, meg zenekar is volt és DJ is utána, sokféle minőségi pia, üdítő, külön menü a gyerekeknek stb. Mondjuk gyönyörű volt, de kurvä drága volt.
2012. aug. 12. 23:18
 6/19 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó vagyok: ja, és ez egy 5 csillagos hotelben volt, tehát a hotel emberei főzték a kajákat meg minden.
2012. aug. 12. 23:20
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

3asnak írom, hogy én a 130fősünket hoztam ki 800ból (októberben lesz de már minden megvan/ki van fizetve), étteremben!

kérdező! nagyon sok függ attól, hogy hol! Mert Pesten akár 2-3X drágább lehet, mint egy pl. észak vagy dél MO-i kisvárosban/faluban!

2012. aug. 12. 23:55
 8/19 anonim ***** válasza:
30%

Egy valamennyire színvonalasabb 1,5 kb. Tényleg sok mindentől függ. :)

20/fő az max igényes dekorral, meg zenekarral, meg vőféllyel, meg mindennel számolva lesz, fejenként levetitve

2012. aug. 13. 00:47
 9/19 anonim ***** válasza:
49%
Biztos valamit rosszul csináltunk, de nekünk az esküvőnk (70fő) 1.5 millióra jött ki. És semmi puccparádé nem volt benne!!!!!
2012. aug. 13. 07:52
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Vidéki esküvőnk volt. Budapesttől 45 km-re, mindennel együtt 1,1 millióból jött ki. Nem volt puccos. Álagos vacsi, desszert, torta, éjszakai kaja, korlátlan pia. Ebben benne van a ruhám, a férjem ruhája, virágok, koszorúslányok virágja, polgármesteri hivatal, minden. Ki lehet hozni ennyiből. Nekünk sikerült. És az étel kifogástalanul finom volt.
2012. aug. 13. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!