Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 100 fős esküvő kb mennyiből jön ki?
Nem sok dolog befolyásolja az árat, csak például:
-Milyen vacsorát szeretnétek.
-Milyen márkájú italokat. (mennyi töményet, hosszút, üdítőt)
-Mennyire fontos neked, hogy csillivilli ruhában legyél illetve a többiek (koszorúslányok és társai)
...stb
Változó. Nem 1-2 ezer ft eltérés van, ezért nem adok normálisabb választ.
De számolj emberenként legalább 20000 ft-tal.
2012. aug. 12. 22:51
sok mindentől függ.. melyik város,hol,melyik étterem,az italt vihetitek-e ti,vagy ott kell adniuk ( ami kua drága) sztem mindennel együtt (1 1,5 M)
2012. aug. 12. 22:51
Ha megcsinálják 1 millióból, akkor a kalapomat emelem. Szinte kizárt. Hacsaknem otthon csinálják, úgy hogy ők főznek meg minden.
2012. aug. 12. 22:57
2012. aug. 12. 23:16
Nekem az egyik ismerősömnek egy hete volt esküvője és nagyjából 100-an voltunk, és jóval 2 000 000 felett volt a költsége. De mondjuk neki szép (drága) ruhája is volt, meg zenekar is volt és DJ is utána, sokféle minőségi pia, üdítő, külön menü a gyerekeknek stb. Mondjuk gyönyörű volt, de kurvä drága volt.
2012. aug. 12. 23:18
Utolsó vagyok: ja, és ez egy 5 csillagos hotelben volt, tehát a hotel emberei főzték a kajákat meg minden.
2012. aug. 12. 23:20
3asnak írom, hogy én a 130fősünket hoztam ki 800ból (októberben lesz de már minden megvan/ki van fizetve), étteremben!
kérdező! nagyon sok függ attól, hogy hol! Mert Pesten akár 2-3X drágább lehet, mint egy pl. észak vagy dél MO-i kisvárosban/faluban!
2012. aug. 12. 23:55
Egy valamennyire színvonalasabb 1,5 kb. Tényleg sok mindentől függ. :)
20/fő az max igényes dekorral, meg zenekarral, meg vőféllyel, meg mindennel számolva lesz, fejenként levetitve
2012. aug. 13. 00:47
Biztos valamit rosszul csináltunk, de nekünk az esküvőnk (70fő) 1.5 millióra jött ki. És semmi puccparádé nem volt benne!!!!!
2012. aug. 13. 07:52
Vidéki esküvőnk volt. Budapesttől 45 km-re, mindennel együtt 1,1 millióból jött ki. Nem volt puccos. Álagos vacsi, desszert, torta, éjszakai kaja, korlátlan pia. Ebben benne van a ruhám, a férjem ruhája, virágok, koszorúslányok virágja, polgármesteri hivatal, minden. Ki lehet hozni ennyiből. Nekünk sikerült. És az étel kifogástalanul finom volt.
2012. aug. 13. 08:10
Kapcsolódó kérdések: