Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyiböl jön ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyiböl jön ki egy esküvö?

Figyelt kérdés
Kb 20-an lennénk csak polgári utánna egy kaja egy étterembe ahova mi visszük a kaját és az inni valöt is alkohol nem sok lesz mert nem szeretik max sör meg egy két fajta rövid ital lenne.A ruhám se lenne nagy csak valami olcsobb nem menyasszonyi ruha.Arra lennék kiváncsi hogy mennyit kéne összesporolni rá vagy akinek volt hasonlo mennyibe került?Köszi a válaszokat elöre is!:)
2012. máj. 11. 09:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
a polgári kb 20.000, a ruhád is max annyi. párodnak ôltônye van gondolom, virág 5000. kaja és ital 3000bôl kijôn, hha mindent ti visztek, mindennel egyutt, szerintem max. 120.000
2012. máj. 11. 09:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Bocsi én azt hallottam hogy a polgárié nem kell fizetni!?Vagy akkor én tudom rosszul?!:)
2012. máj. 11. 09:04
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

ha munkaidőben van akkor nem kell fizetni, majd ha nekünk is lesz én is úgy akarom, hogy pénteken még munkaidőben legyen, és utána egy ebéd

Nekünk is és még a leendő meghívottaknak is van pici babájuk így a bulizás kizárva

20 embernek nem kell olyan sok kaja, hétvégén voltunk ballagáson (37 fő) és a házigazda azt mondta, hogy a kaja kijött 30 ezerből, úgy hogy volt, sült csirke, rántott hús, marhalábszárpörkölt és hús leves és két fajta saláta és két fajta köret

2012. máj. 11. 09:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem!:)Hát nállunk a hétköznap kizárva mert jo részt mindenki dolgozik a családböl és sajnos azért kivenni szabit hátt...meg 160 km-re vannak tehát...:D
2012. máj. 11. 09:18
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
ha hétvége akkor fizetni kell érte
2012. máj. 11. 09:23
 6/13 A kérdező kommentje:
oké köszi:)
2012. máj. 11. 09:24
 7/13 anonim ***** válasza:
2012. máj. 11. 09:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi is kicsi esküvőt tervezünk aug.-ra.Gyűrűtök meg van már?Mert akkor azt már nem kell beleszámolni.

Milyen kaják lesznek nálatok és miből mennyi alkohol?Nálunk sem isznak sokat,meg kaja lesz a polgári után,de mi háznál tartjuk.

E.

2012. máj. 11. 09:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen van már gyürünk ezüst karika gyürünk van nem szeretjük az aranyat meg párom ugy se hordja nagyon mivel aztalos a szakmája:)Hát italokböl pezsgöt gondoltam meg unicum meg valami nöi ital pezsgöböl mondjuk 5 üveg nem tudom sok e:)a többiböl 1-1 üveggel ismerem annyira öket hogy nem nagyon fogják elfogadni de azért mégis legyen valami:)
2012. máj. 11. 09:54
 10/13 A kérdező kommentje:
Ja mi sajna nem tudjuk háznál tartani mert elég kicsi a lakásunk 20 föhöz:)
2012. máj. 11. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!