Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyiböl jön ki egy esküvö?
Jövőhéten lesz az esküvőm, 20an leszünk,csak polgári szertartással, leírom nekünk mennyiben van, mindennel együtt:
3000 Ft volt az illeték a jegyzőnek,mivel szombaton lesz, és ez szabadidőben történik. A ruhám volt 18500 Ft abronccsal, a páromnak van öltönye, így csak cipőt kellett venni, az volt 2500 Ft akciósan szerencsére, meg egy nyakkendő 1500 Ft. A hajam kerül 4500ba, s ez már eddig 30.000 Ft. Aztán a kaja pia 50.000Ft 20 főre étteremben a leves, bőségtálak lesznek, alkohol nem sok,max 3 üveg sör, mert a legtöbben vezetnek. A torta 32 szeletes lesz,mert a 24szeletes lehet kevés, és a következő már cska 32 szelet, így az díszítéssel 32x600 Ft a szelet ára 19200 Ft + 3000 Ft a nászpár, s már 102.200Ftnál tartunk. ( de nekünk kevesebb a torta, csak 12 ezer, mert nekem a díszeket ismerős csinálta,így azt én teszem rá, s a nászpárt is tőle vettem 2000 Ftért, így jön ki a mi tortánk "csak"16ezerbe) S még nincs benne a gyűrű,ha vesztek. Nos, nekünk csak nekem lesz gyűrűm, a páromnak nem s az volt 27 ezer Ft, kedvezményesen vettük, így csak 12 ezer volt. S már 114.200 Ftnál járunk. Süteményeket nem vettünk,sógornőm süt vendégvárónak pogit, így arra nem lesz gondunk. A csokrom 4000 Ft lesz, a szülőközöntő 2 csokor 3000 Ft lesz összesen, s a tanú és vőlegény kitűzője lesz egy 1000-es. Ez eddig 122.200 Ft. S szeretném ha a körmöm is meg lenne csinálva, az 4000 Ft,ha mennék sminkeshez akihez nem megyek, az kerülne ismét 4000 Ftba. Ez eddig 130.200 Ft, s még nincs benne az autódísz,amit 2000 Ftért vettem. A cipőm 4000 Ftvolt. Szóval ez így cakkon pakk: 136.200 Ft, mindennel. Eddig...mert ugyebár a kedves Murphy mindig ott van,ahol nem kéne... ( s persze a vőlegény gyűrűje nincs benne, s az arany ára 12500 Ftnál kezdődik grammban, stílustól függ is persze, s az étterem bérleti díja sincs, mert itt nem kérnek érte pénzt, viszont sok helyen igen) Remélem tudtam valamit segíteni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!