Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyiböl jön ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyiböl jön ki egy esküvö?

Figyelt kérdés
Kb 20-an lennénk csak polgári utánna egy kaja egy étterembe ahova mi visszük a kaját és az inni valöt is alkohol nem sok lesz mert nem szeretik max sör meg egy két fajta rövid ital lenne.A ruhám se lenne nagy csak valami olcsobb nem menyasszonyi ruha.Arra lennék kiváncsi hogy mennyit kéne összesporolni rá vagy akinek volt hasonlo mennyibe került?Köszi a válaszokat elöre is!:)
2012. máj. 11. 09:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jövőhéten lesz az esküvőm, 20an leszünk,csak polgári szertartással, leírom nekünk mennyiben van, mindennel együtt:

3000 Ft volt az illeték a jegyzőnek,mivel szombaton lesz, és ez szabadidőben történik. A ruhám volt 18500 Ft abronccsal, a páromnak van öltönye, így csak cipőt kellett venni, az volt 2500 Ft akciósan szerencsére, meg egy nyakkendő 1500 Ft. A hajam kerül 4500ba, s ez már eddig 30.000 Ft. Aztán a kaja pia 50.000Ft 20 főre étteremben a leves, bőségtálak lesznek, alkohol nem sok,max 3 üveg sör, mert a legtöbben vezetnek. A torta 32 szeletes lesz,mert a 24szeletes lehet kevés, és a következő már cska 32 szelet, így az díszítéssel 32x600 Ft a szelet ára 19200 Ft + 3000 Ft a nászpár, s már 102.200Ftnál tartunk. ( de nekünk kevesebb a torta, csak 12 ezer, mert nekem a díszeket ismerős csinálta,így azt én teszem rá, s a nászpárt is tőle vettem 2000 Ftért, így jön ki a mi tortánk "csak"16ezerbe) S még nincs benne a gyűrű,ha vesztek. Nos, nekünk csak nekem lesz gyűrűm, a páromnak nem s az volt 27 ezer Ft, kedvezményesen vettük, így csak 12 ezer volt. S már 114.200 Ftnál járunk. Süteményeket nem vettünk,sógornőm süt vendégvárónak pogit, így arra nem lesz gondunk. A csokrom 4000 Ft lesz, a szülőközöntő 2 csokor 3000 Ft lesz összesen, s a tanú és vőlegény kitűzője lesz egy 1000-es. Ez eddig 122.200 Ft. S szeretném ha a körmöm is meg lenne csinálva, az 4000 Ft,ha mennék sminkeshez akihez nem megyek, az kerülne ismét 4000 Ftba. Ez eddig 130.200 Ft, s még nincs benne az autódísz,amit 2000 Ftért vettem. A cipőm 4000 Ftvolt. Szóval ez így cakkon pakk: 136.200 Ft, mindennel. Eddig...mert ugyebár a kedves Murphy mindig ott van,ahol nem kéne... ( s persze a vőlegény gyűrűje nincs benne, s az arany ára 12500 Ftnál kezdődik grammban, stílustól függ is persze, s az étterem bérleti díja sincs, mert itt nem kérnek érte pénzt, viszont sok helyen igen) Remélem tudtam valamit segíteni... :)

2012. máj. 11. 11:32
 12/13 anonim ***** válasza:
előző vok ja s még valami, nekünk az anyakönyvvezető azt mondta idén január 1-el eltörölték a díjakat, ezért van csak 3000 Ftos díj, és hétvégén most már ingyenes, mert sokan hétköznap házasodtak. Szóval nekünk csak 3000 Ft volt az,hogy jövőhét szombaton aláírjuk a papírt. :)
2012. máj. 11. 11:35
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen sokat segittél köszi:)És gratulálok sok boldogságot!:)
2012. máj. 11. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!