Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy álljuk meg? Nem vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy álljuk meg? Nem vagyunk normálisak.

Figyelt kérdés

Párommal nemsokára összeházasodunk. Mi egy nagyon életvidám pár vagyunk, egyfolytában viccelődünk, hülyéskedünk és mindenen nevetünk.

Tegnap este mondta a párom, hogy te nem félsz attól, hogy a templomban is elkap minket a röhögés? mert Ő nagyon.

Azóta csak erre tudok gondolni, hogy milyen ciki lesz... :S

Eddig eszembe se volt, de már előre rettegek.

2012. aug. 10. 12:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. :)
2012. aug. 10. 13:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg. Ettől már csak jobb lehet. :)

http://www.youtube.com/watch?v=26a8JITwImQ

2012. aug. 10. 14:14
 13/22 anonim ***** válasza:

Köszönöm utolsó.

Ez most nagyon megnyugtatott. :D

2012. aug. 10. 14:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a videó fantasztikus. Az ilyen véletlenek teszik igazán emlékezetessé a nagy napot.
2012. aug. 10. 14:25
 15/22 A kérdező kommentje:

Hát ez jó! :)

Este megmutatom a vőlegényemnek. :)

2012. aug. 10. 14:25
 16/22 A kérdező kommentje:

13-as.

Titeket is fenyeget a nevetés veszélye? vagy mi?

2012. aug. 10. 14:26
 17/22 anonim ***** válasza:
2012. aug. 10. 14:50
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

jaaaj, hát én még egy szemészeti vizsgálat közben is képes vagyok röhögőgörcsöt kapni. :DDD

nevessetek bátran! egy esküvő a vidámságról szól :)

2012. aug. 10. 14:50
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem!

Csak, hogy ezt gondoltad, mikor megnézted. :)

2012. aug. 10. 14:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A pap mondta nekünk, hogy ilyenkor az idegesség nevetésben tör ki az emberből. A főpróbán mi is bakiztunk rendesen és volt egy 5 percig tartó nevetés, nem bírtuk abbahagyni.

Aztán az esküvőn a pap az egyik tanút kihívta felolvasni egy nagyon nehéz bibliai szöveget (képzelheted, mennyire fogott el a röhögés mikor elkezdett a teljesen elsáppadt tanúnk halelújázni...).

Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy beleharapok a számba. Ez a kis fájdalom eltereli a figyelmem úgy ahogy és nem tudok nevetni, mert akkor ugye még jobban fáj.

2012. aug. 10. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!