Szerintetek normálisak a szüleim/nagyszüleim?
Mamám szerintem egy kicsit megkattant:S ma csináltunk bnőmmel képeket házunkban,házunk körül magunkról(tudnikell,hogy egy szép nagy ház,gyönyörű kert..).A lényeg,h felraktam facebookra párat.Mama ilyet szól,h miért kell körbe fényképezni a házat(a háttérben látszódó képekre,medencére egyéb dolgokra gondolt)merthogy felrakom facebookra aztán meg befognak törni:Oo szerintem
ez már sok ez a paranóia,h a háttérben lévő képek miatt ne rakjam fel magunkról a bnőmmel a képeket:S Namindegy a lényeg,h én hiszem h ez azért sok,vagy már beteges a viselkedése,h ennyire fél,h betörnek??
Szerintem vannak fokozatok. Ha csak az ismerőseiddel osztod meg a képeidet, akkor szerintem nem gáz, egy részük úgyis tudja, hol laksz. Ha nem csak ismerősök látják, talán egy kicsit gázabb, viszont ha nincs kiírva a címed az adatlapodon, nem hiszen, hogy mély nyomozásba kezdene bárki is egy szép kert láttán.
Amit viszont ne csinálj: egyik ismerősöm lefényképezte és feltöltötte, hogy a szomszéd berúgta a lakásuk ajtaját, mert túl hangosan hallgatták a zenét és nem hallották, hogy csönget. Azért egy zár nélküli ajtó már felhívás keringőre. Később be is törtek hozzájuk, bár nem tudom, hogy ez közre játszott-e.
Igaza van mamádnak, ezzel nagyon kell vigyázni! Te is légy óvatos, ne tegyél olyan képeket fel.
Pár napja hozzánk is betörtek, egyébként.
A biztosítóknál külön pont van arra állítólag,hogy nem fizet,ha közösségi oldalakon a tárgyak körbe vannak fényképezve,vagy ilyesmik.(tehát, lehet rajta vagy a fényképeken, de attól még a led tv ott van a háttérben) Ezt akkor mondta a biztosító,mikor a szomszédhoz betörtek. Elmondanám,egy fillért nem kaptak,mert fb-n olyan képeket találtak,hogy "a szoba, a konyha stb"
tehát nem hiszem ,hogy megőrült volna a nagyid.
Most komolyan... ha csak nincs kiírva a cím vagy a képen az utcatábla, nem hiszem, hogy ennyi baj lenne.
Rólam is van kép, ahogy a kertben vagyok, ha abból bárki megmondja, mik a vagyontárgyak, és helyileg hol van, még jutalmat is adok.
ma 01:01
bárki felismerhet.(pl. látott az utcán) valószínű a szomszédomat is felismerték, követték hazáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!