Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy álljuk meg? Nem vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy álljuk meg? Nem vagyunk normálisak.

Figyelt kérdés

Párommal nemsokára összeházasodunk. Mi egy nagyon életvidám pár vagyunk, egyfolytában viccelődünk, hülyéskedünk és mindenen nevetünk.

Tegnap este mondta a párom, hogy te nem félsz attól, hogy a templomban is elkap minket a röhögés? mert Ő nagyon.

Azóta csak erre tudok gondolni, hogy milyen ciki lesz... :S

Eddig eszembe se volt, de már előre rettegek.

2012. aug. 10. 12:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem gáz :) mosolyogjatok nyugodtan, nekünk azt mondta a pap, hogy lehet kuncogni, megvárjuk :D az nem baj, ha vidámak vagytok az esküvőn :)
2012. aug. 10. 12:26
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó arcok vagytok,semmi gáz nincs veletek!!Maradjatok mindig ilyenek:)))
2012. aug. 10. 12:29
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fog... Nekem volt templomi esküvőm, és inkább a meghatottság érzése volt bennem, pedig én is elég röhögős vagyok... :-) Amúgy gondolj bele, mi a legrosszabb ami történhet? Elkap a röhögés, a pap erre azt mondja, hogy na akkor b*sszátok meg, nem adlak össze titeket, és el lehet takarodni a vérbe? Nyilván nem, lehet, hogy még ő is mosolyogni fog. Aztán ha elmúlt, folytatja.
2012. aug. 10. 12:29
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, szerintem ez nem baj, inkább legyetek 100-szor ilyenek, mint besavanyodott mogorva emberek. Ne nagyon emlegesd, meg gondolkodj azon, hogy mi van, ha elröhögitek magatokat, mert akkor csak azért is... :D De nem hiszem, hogy bárki rossz néven venné. Egyébként ez tök tipikus, hogy mindig akkor kell a legjobban röhögnie az embernek amikör tökre nem kéne. De végülis ez a ti napotok lesz, szóval csináljátok, ami jól esik. :)
2012. aug. 10. 12:30
 5/22 anonim ***** válasza:
59%
Jajjj én is ilyen típus vagyok. Maximálisan átérzem a templom számomra nyomasztó hangulatát, de ha éppen jó kedvem van, akkor vége. A csönd és a komolyságjókedv esetén nevetésre ösztönöz valamiért. Pláne akkor, ha a pap hülyeségeket kezd összehordani.
2012. aug. 10. 12:32
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
mi is vidámak vagyunk, viszont épp attól félünk, hgy meghatódunk :) érdekes dolog ez. látni a sok embert, aki azért gyűlt össze szép ruhában, h velünk ünnepeljen, a szülők, barátok könnyes szemmel... szóval bennem tényleg para van, h elsírom magam, pedig nevetni szeretnék. amúgy ha nevettek, az nem ciki, az mindenkire csak jókedvet ragaszt és épp ez a célja 1 esküvőnek :)
2012. aug. 10. 12:33
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi attól féltünk,hogy a meghatódottságtól a sírá kap el nem a röhögés... mindketten pityeregetünk egy picit...

A barátnőm viszont az esküvőjén elronotta a szöveget amit a pap után kellett mondani és ő pl. elröhögte magát

Viszont a pap nem biztos,hogy jó néven vesz ha ott röhögcséltek!!

2012. aug. 10. 12:34
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most azt hiszitek, hogy jókat fogtok kuncogni, de amikor meg fogod látni a boldogságtól a szüleid könnyeit,akkor biztosan te is könnyezve fogsz nevetni és az màr boldog könnyek lesznek és nem fog rajta meglepõdni senki!
2012. aug. 10. 12:35
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem annyira gáz... a mi esküvőnk olyan volt hogy már nem bírtam tartani és kb 3 perces röhögőgörcsöt kaptam, utána a feleségem, utána pedig a többiek (a pap is nevetett). Mindenki emlékszik rá :DD
2012. aug. 10. 12:35
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Én csak koszorúslány voltam még, de nagynéném templomi esküvője örök emlék marad, nagynéném elrontotta a szöveget elnevette magát,próbált megnyugodni de nem ment neki és kb ötpercig röhögtek a párjával de már könnyeztek, röhögtünk mi is meg a pap is :)
2012. aug. 10. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!