Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Februári esküvő tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Februári esküvő tényleg olyan gáz?

Figyelt kérdés

Februárra tervezzük az esküvőnket. Mindenképpen úgy terveztük, hogy késő ősz vagy tél, idén már nem jönne össze, meg decembert a karácsony miatt nem is akartuk, a januárt kiszórtuk, maradt a február. Anyósom még a "késő ősz jó lenne" tervezési szakaszban kiakadt előre, hogy ne legyen "kabátos esküvő".

Mi rajta olyan borzasztó? így is úgy is mindent bent lenne, a házzasságkötőtől 70 méterre van a templom, attól meg 200 méterre az étterem, gondolom senki nem fog megfagyni, bent meg igaziból tök mindegy.

Minden nyári esküvőn, amin voltunk, úgy éreztük, hogy nem akarunk ilyen melegben esküvőt, többször maradtunk le csoportképről, mert a nagymamát kellett betámogatni az árnyékba, nehogy rosszul legyen. A legutóbbin körbenéztem a vacsora helyszínén és egy-két kivételtől eltekintve a vendégek szalvétákkal legyezték magukat, mert melegük volt.

Nem is akarunk nyárig várni, és erre az időszakra a nagyon jó szolgáltatókból is kényelmesen válogathatunk, még némelyiket olcsóbban is megszerezhetjük. Erre felénk sokan a nyári időszakra, már másfél-két évvel az egész előtt lefoglalják a legjobb helyeket.

Szerintem azért annyira nem katasztrófa. Ti elmennétek egy februári esküvőre?

2012. júl. 24. 15:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Én nem tartanám sem februárban sem télen az esküvőmet. Ha nem is a nagy melegben de mondjuk egy késő tavaszi esküvő is szép.

Hátrányok szerintem:

Hideg van

Jó eséllyel fog valami esni ami pár méter alatt is a hajad sminked kárára válhat

Öltözködni vetkőzni, a sok ruhát tárolni

És NEKEM a hangulata sem lenne meg, mint egy "igazi" esküvőé

Ha nekem lesz egyszer biztos hogy csak a késő tavasz vagy a nyár jöhet majd szóba.

2012. júl. 24. 17:51
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

Miért volna gáz a kabátos esküvő? Csak azért, mert most nem szokás? Nagynéném februárban esküdött, a fényképek szerint nagyon jól sikerült a buli.:)

Csak csináld!

2012. júl. 24. 18:31
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Egyáltalán nem gáz!! A szomszéd lánynak nov. 29én volt az esküvője pár éve, nem is volt nagyon hideg, olyan kellemes, de nem esett semmi, gyönyörű volt a ruhájában, a limó elvitte a helyszínre, mi ámultunk, mint falun szokás. :) ÉS állítólag szuperbuli volt. Az én esküvőm meg júliusban volt, 15 fok volt tavaly és esett az eső...inkább ha tudom, akkor maradok a novembernél.

A templomi még nem volt meg szerencsére, de most úgy gondolom, hogy tavasszal lesz, talán május végén, semmiképp nem nyáron.

2012. júl. 24. 18:37
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
Ja igen, és olyan télies sminkje volt, még olyat nem is láttam, tényleg nagyon különleges volt!
2012. júl. 24. 18:43
 15/19 anonim ***** válasza:
72%
nekem tetszik az ötlet. simán elmennék 1 téli esküvőre, szerintem a hangulata is teljesen más mint a nyárié, hha elképzelem :)
2012. júl. 24. 18:54
 16/19 anonim ***** válasza:
67%

szerintem azért jobb április-májusban tartani az esküvőt, mert más fények vannak, más a levegő hőmérséklete, a képek sokkal szebbek lesznek mint télen.

és tulajdonképpen a képek és a videók azok, amik egy életre megőrzik az esemény emlékét.

a kabát meg az egyéb dolgok még nem is lennének olyan macerásak.

mondjuk én pont azért nem szeretnék esküvőt, mert előre le kell szervezni, és semmi garancia nincs rá, h pont aznap az időjárás is kedvezni fog. inkább az ad-hoc dolgok híve vagyok, de az esküvő nem az :)

2012. júl. 24. 19:59
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
Ha neked nem gond a hideg, akkor szerintem jó ötlet. (Én kizárólag a meleg miatt tartottam júliusban, nagyon fázós vagyok, meg is kaptam a 40 fokot az időjárástól:)). És tényleg mindent egyszerűbb így intézni, kivéve a virágot, az drágább szokott lenni télen, de ezen kívül egyáltalán nem gáz februárban házasodni. Sok boldogságot!
2012. júl. 24. 22:54
 18/19 anonim ***** válasza:
60%
Ha meg esik a hó, akkor tényleg gyönyörű fotóid lehetnek.
2012. júl. 24. 22:55
 19/19 anonim ***** válasza:
73%
Pont idén februárban voltam esküvőn.A balesetin végződött.A menyasszony elesett.Elcsúszott, a kísérője nem tudtam elkapni és a jeges útra esett.Eltört a lába.Még a templomig sem jutott el,már vitték is a mnetők a kórházba.A vőlegénynek és a rokonoknak úgy szóltak,bementek hozzá,a menyasszony rettenetesen sírt.Nem is lába volt a legnagyobb baj,hanem a vőlegény a balesetin látta őt először fehér ruhában,a menyasszony pedig az oltárnál akarta.Kútba esett nekik az a nap.Nem tudom,hogy tervezik-e,hogy újra szervezik.
2012. júl. 25. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!