Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek augusztusban volt az esküvője, az megúszta a változó időjárást? Sikerült kifognotok a jó időt? Mennyivel előtte foglaltátok le a helyszínt, a papot, anyakönyvvezetőt, zenekart/dj-t?
Figyelt kérdés
Jövő augusztusban szeretnénk tartani a lagzit, csak félek egy picit, hogy azért majdnem nyár végén lesz, persze bármilyen idő lehet júniusban stb is.2012. júl. 21. 11:50
1/5 anonim válasza:
Tavaly júliusban végig esett az eső, október elején meg még nyári idő volt. Az időjárás kiszámíthatatlan.
2/5 anonim válasza:
idén augusztusban lesz, vagy esni fog, v meleg lesz valszín :))) a helyszínt januárban foglaltuk le, a lelkésszel februárban beszéltunk, tollas idopontunk májusban lett, de jan.-ban kezdtuk intézni. zenkar szintén jan.
3/5 anonim válasza:
Nekünk tavaly július végén volt az esküvőnk, 15 fok volt és esett... az időjárást nem lehet kiszámítani sajnos!! De aug elején, szinte mindig száraz napos idő van, általában!
4/5 anonim válasza:
Az időjárás mindig is kiszámíthatatlan volt és sajna lesz is. Hát én vendég voltam (menyasszony nővére) tavaly augusztus közepén (19-én) tartott esküvőn. Jól kifogtuk a lehető legnagyobb meleget, 37 fok körül biztos volt. Ez sima polgári volt, így csak anyakönyvvezető kellett, de a szabadban volt. Ebből adódóan kicsit nehezebb volt az anyakönyvvezetőt "becserkészni", de sikerült. A zenekarral nem volt gond, négy tagú volt, csak nagyon drága.
5/5 anonim válasza:
Nekünk májusban volt az esküvőnk, de olyan szerencsénk volt az időjárással, hogy a szertatások alatt kb. 30 fok meleg, majd a fotózásvégén jött egy olyan hidegfront, hogy a hétfői "nagyfotózáson" már csak 12 fok volt :)
Szerintem mindent legalább egy fél évvel előtte foglaljatok le!
Nálunk a kiszemelt vőfélynk időpontja előtte augusztusban már foglalt volt, így keresnünk kellett egy másikat, de nem bántuk meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!