Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akinek augusztusban volt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek augusztusban volt az esküvője, az megúszta a változó időjárást? Sikerült kifognotok a jó időt? Mennyivel előtte foglaltátok le a helyszínt, a papot, anyakönyvvezetőt, zenekart/dj-t?

Figyelt kérdés
Jövő augusztusban szeretnénk tartani a lagzit, csak félek egy picit, hogy azért majdnem nyár végén lesz, persze bármilyen idő lehet júniusban stb is.

2012. júl. 21. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly júliusban végig esett az eső, október elején meg még nyári idő volt. Az időjárás kiszámíthatatlan.
2012. júl. 21. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
idén augusztusban lesz, vagy esni fog, v meleg lesz valszín :))) a helyszínt januárban foglaltuk le, a lelkésszel februárban beszéltunk, tollas idopontunk májusban lett, de jan.-ban kezdtuk intézni. zenkar szintén jan.
2012. júl. 21. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk tavaly július végén volt az esküvőnk, 15 fok volt és esett... az időjárást nem lehet kiszámítani sajnos!! De aug elején, szinte mindig száraz napos idő van, általában!
2012. júl. 21. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Az időjárás mindig is kiszámíthatatlan volt és sajna lesz is. Hát én vendég voltam (menyasszony nővére) tavaly augusztus közepén (19-én) tartott esküvőn. Jól kifogtuk a lehető legnagyobb meleget, 37 fok körül biztos volt. Ez sima polgári volt, így csak anyakönyvvezető kellett, de a szabadban volt. Ebből adódóan kicsit nehezebb volt az anyakönyvvezetőt "becserkészni", de sikerült. A zenekarral nem volt gond, négy tagú volt, csak nagyon drága.
2012. júl. 22. 07:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekünk májusban volt az esküvőnk, de olyan szerencsénk volt az időjárással, hogy a szertatások alatt kb. 30 fok meleg, majd a fotózásvégén jött egy olyan hidegfront, hogy a hétfői "nagyfotózáson" már csak 12 fok volt :)

Szerintem mindent legalább egy fél évvel előtte foglaljatok le!

Nálunk a kiszemelt vőfélynk időpontja előtte augusztusban már foglalt volt, így keresnünk kellett egy másikat, de nem bántuk meg :)

2012. aug. 3. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!