Van olyan a férfiaknál, hogy változó kor? és mivel jár?
47 éves a párom,20 év házasság,3 gyerek,minden rendben úgy tünik,de egyik percben ilyen a hangulata a másikban olyan...és a legfontosabb,nem tudja(szerintem) megemészteni,hogy az első 2 gyerekük 18 és 20 évesek lettek.ez abban nyilvánul meg,hogy levegőnek nézi őket....nagyon nagyon szomorú vagyok,nem tudom kezelni,nem mondd nekem sem semmit,csak hogy nincs semmi baj...mégis hallgatag,majd hirtelen dühös....
nem tudom,mit tegyek,én 38 vagyok,a legkisebb gyerkőc 1,5 éves.
Én magam már túl vagyok rajt. Lehet, valakit megvisel, lehet, hogy valakit nem. Én az utóbbihoz tartozom.
Kicsit zavaros a kérdésed. Te vagy a feleség? Vagy a második feleség? Vagy ki? Különben egy 20 éves fiú, meg egy 1,5 éves fiú engem is megzavarna. Nekem az unokáim ennyi idősek. Kérdezz konkrétan. A 47 éves kor, az még nem a változás kora. Ha baj van, akkor nem ettől van.
Egy pasi tudja a legrosszabbul elviselni szerointem, hogy öregszik!
Én még csak 30 vagyok de inkább lennék 18!
K_rvaszar sokszor érezni, hogy már nem úgy tart a bőröd, nem úgy feszülnek az izmaid.
Kedves utolsó!
Te már 30 évesen ezt érzed?
Pedig a legszebb korban jársz. Sürgősen változtass valamin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!