Ez általános a férfiaknál?
Figyelt kérdés
Ismerősöm elvetélt,erre elhagyta a pasija. Miért mehet tönkre ezen egy kapcsolat?2011. okt. 10. 20:55
1/11 anonim válasza:
Nem általános, de sajnos a vártnál többször előfordul. Az játszódhat le egy férfi fejében, véleményem szerint, ha már nagyon akart egy gyereket, hogy ez az asszony nem képes utódot nemzeni akkor semmire sem jó.
2/11 anonim válasza:
Nem azért hagyta el. Ott már eleve problémák voltak.
3/11 anonim válasza:
Ez volt az első vetélés?Mert ha sokadik akkor lehet hogy beleunt,de persze ettől még nem elfogadható.Ha szereti,észbe fog kapni és vissza fog menni az ismerősödhöz szerintem.
4/11 anonim válasza:
Nem kell általánosítani! Nem minden férfi ilyen! Van olyan ismerősöm, aki először elvetélt, mégis együtt maradtak párjával. Nehéz volt mindkettőjüknek, de együtt átvészelték. Most pedig úton van a baba.
5/11 A kérdező kommentje:
Nyilván ők tudják a legjobban,hogy milyen volt a kapcsolatuk,nem én,mégis kívülről nagyon szépnek tűnt. Nem túl fiatalok már,akarták a gyereket,első vetélés. Most nem tudok már mivel vigasztalni,egyszerre vesztette el a gyermekét és a szerelmét.
2011. okt. 10. 21:01
6/11 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy jobban járt így az ismerősöd. Félreértés ne essék, sajnálom, hogy elvetélt és elveszítette a szerelmét, de ha ez a férfi ilyen, akkor meg sem érdemelte az ismerősödet. Pláne, ha ezért képes valakit elhagyni, ekkora bajban.
7/11 anonim válasza:
lehet, hogy eddig csak azért nem hagyta el mert úton volt a gyerek. kívülről nem tudod ezt megítélni, hogy mi volt az igazi ok.
8/11 anonim válasza:
23:30, máskor olvass figyelmesebben!
9/11 anonim válasza:
Szegény nő!
Tuskó ez a férfi nagyon.
Őszintén remélem, hogy ez nem általános.
Nagy szégyen lenne, ha az lenne.
10/11 anonim válasza:
Szerintem is valami más is lehetett a háttérben, ha nem volt akkor a faszi még nagyobb paraszt.
A párommal mi is elvesztettünk egy babát, minket még jobban összekovácsolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!