Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan anyakönyvvezetőt aki kimegy pesten házasságkötéshez?
ha úgyis kimegy az anyakönyvvezető, akkor minek mennétek már be még egy esketést tartani?
amúgy meg fel kell hívni minden budapesti anyakönyvi hivatalt, az egyikben tuti lesz olyan, aki kimegy...húgom esküvője is egy kertben volt
Itt fel van sorolva, hogy melyik kerületi anyakönyvvezetők vállalnak külső helyszínt,remélem valamelyikkel sikerül megoldanotok!
Sok boldogságot!
A XXI. kerületben lesz, és ott nem vállalnak külső helyszínt. Amúgy persze, ha vállalnának, akkor nem mennénk be külön.
Ilyen "kamu" anyakönyvvezetőre gondoltam. Aki mondjuk egyébként is az, de eljöne az étterembe egy kamu könnyvvel és meglenne a szertartás, a násznép meg úgy tudná, hogy az egy rendes szertartás. Előtte meg a hivatalosat meg kell csinálni a 2 tanuval.
Nem tudom érthető voltam-e?
Miért nem választotok megerősítést?
www.anyakonyvvezeto.hu
Bementek a tanukkal a hivatalba, lezavarjátok a hivatalos részeket.
Majd az általatok választott külső helyszínre hívtok egy szertartásvezetőt, aki eljátssza az egész polgári szertartást, ugyanúgy, mint a hivatalban, a vendégeknek fel sem tűnik, minden olyan, mint egy igazi polgári esküvőn. Olvasd át a fenti oldalt, ott pontosabban le van írva.
Esküvő portált böngésztem én is:
Budapest XXII. Kerület
Cím: Budapest, Városház tér 11.
Telefon: 229-2611
Ügyfélfogadás:
Hétfő: 13.30-18.00
Szerda: 8.00-16.00
Péntek: 8.00-12.00
Külső helyszíni esküvőt vállalnak, Bp. egész területén, Idei kiszállási
díj: 37 500,-Ft.
Többet eddig én sem találtam.
Mondjuk nálunk is kijönnének, de 40 000 az alap, annyi, hogy sétál 200 métert a hivatalból az étteremig és elmondja a kötelezőt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!