Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valaki írt már kérelmet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki írt már kérelmet a városi jegyzőnek, hogy mentse fel őket az esküvő előtti 30 napos várakozási idő alól?

Figyelt kérdés
Sajnos ilyen helyzetbe kerültünk, és fogalmam sincs hogy mit kell írni és hogy biztos eltekint e a várakozástól, hiszen mindenünk le van foglalva!

#esküvő #felmentés #jegyző #30 napos várakozási idő
2012. júl. 22. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

nem tudtátok mikor lesz az esküvő, de már le van foglalva az étterem, stb? ez vicces... :)

általában alapos indok kell hozzá. pl ha az egyik fél súlyos beteg, vagy várandós a menyasszony, és még a gyerek születése előtt szeretnék hivatalossá tenni a kapcsolatukat.

2012. júl. 22. 12:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Ennél kicsit bonyolultabb a dolog, le volt foglalva az időpontunk, megbeszéltük az anyakönyvvezetővel hogy mikor érkezünk haza (külföldön élünk). Sajnos 30 napon belül tudunk csak haza menni, az időpontunk megvan az esküvőre, de azt mondta az anyakönyvvezető, hogy írjunk egy kérelmet a jegyzőnek, ehhez csatoljuk a papírokat amivel indokoljuk, hogy miért vagyunk a 30 napon belül. A kérdés az volt hogy mit kell írni ha valaki írt már ilyet! köszi
2012. júl. 22. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
azt h mit kérsz és mi az indokod , körülmények
2012. júl. 22. 12:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A jegyzőnek írt levélnek nincs formai követelménye. Azt írsz, amit akarsz, úgy, ahogy akarod....
2012. júl. 22. 13:20
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. júl. 22. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
És 30 napon belül köteles válaszolni:)
2012. júl. 23. 13:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Én múlt héten adtam be a kérelmet. Az anyakönyvvezető vette át, és mosolyogva mondta, hogy "jólvan, akkor ezt most beiktatjuk...mikor jönnének? holnap?" Néztem, hogy nem kéne a jegyző urat megvárni hogy mit mond? Mondta, hogy áá, azokat ez marhára nem érdekli, nem szoktak a szerelmesek útjába állni, mit számít ez nekik.

Boldog voltam. :)

2012. júl. 26. 19:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Remélem nekünk is simán fog menni. Igazából a megfogalmazással vannak voltak problémáim, hogy hogy is írjam meg :) plusz nekünk csatolni kell hozzá a repülőjegy másolatát is :)

köszönöm mégegyszer a válaszokat

2012. júl. 27. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!