Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki írt már kérelmet a városi jegyzőnek, hogy mentse fel őket az esküvő előtti 30 napos várakozási idő alól?
nem tudtátok mikor lesz az esküvő, de már le van foglalva az étterem, stb? ez vicces... :)
általában alapos indok kell hozzá. pl ha az egyik fél súlyos beteg, vagy várandós a menyasszony, és még a gyerek születése előtt szeretnék hivatalossá tenni a kapcsolatukat.
Én múlt héten adtam be a kérelmet. Az anyakönyvvezető vette át, és mosolyogva mondta, hogy "jólvan, akkor ezt most beiktatjuk...mikor jönnének? holnap?" Néztem, hogy nem kéne a jegyző urat megvárni hogy mit mond? Mondta, hogy áá, azokat ez marhára nem érdekli, nem szoktak a szerelmesek útjába állni, mit számít ez nekik.
Boldog voltam. :)
Remélem nekünk is simán fog menni. Igazából a megfogalmazással vannak voltak problémáim, hogy hogy is írjam meg :) plusz nekünk csatolni kell hozzá a repülőjegy másolatát is :)
köszönöm mégegyszer a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!