Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne emésszen fel az a tudat, hogy soha nem leszek feleség, hogyan tegyem magam ezen túl, mit csináljak, hogy ne érezzem kevesebbnek magam?
ma 21:30
Milyen ultimátum? Én azt egy szóval sem mondtam neki, hogy ez miatt nem akarok gyereket azt se mondtam neki, hogy nem akarok másodikat, ezt csak magamba döntöttem el. Ezt a házasság témát se fogom többet felhozni, mivel már tudom, hogy ő nem hajlik a dologra, ha mégis eljegyezne akkor az úgyis csak azért lenne, mert én akartam, akkor nagy valószínűséggel nemet mondanék, mert én nem azt akarom, hogy kényszerből vegyen el, hanem magától kellett volna eszébe jutnia ennek.
Kíváncsi lennék mi lett belőle.
Sajnos az igazi férfiak kihaltak. Nagyon kevés maradt. Annyira puhányak. Már annak örülni kell, hogy eljut valaki odáig hogy normális párkapcsolatban élhet. Természetesen a nőket sem kell félteni, vannak ismerőseim akik csak a pénzre hajtanak, és a legtöbb barátnőm azt se tudta ki dugta meg.
A férfiakban pedig nincs kiállás. A régi időkben azért csak jobb lehetett, amikor még nagyobb volt a tisztesség.
Meg lehet nézni Magyarországon mennyi igazán helyes férfi mászkál, hát... Nem sok. Mintha a genetikájuk is elkorcsosult volna.
És amikor megszólalnak, meg ha esetleg jobban megismered előjönnek a perverziói.
Orulhetunk, ha nem akar meg 1 pasit bevonni harmadiknak, csak 1 példa vannak cifrábbak.
Sajnálom kérdező, hogy ennyire nehéz neki megkerni a kezed. Én ha férfi volnék, és szült is volna egy gyereket akkor nem félnék. Mégis mire várnak? Félnek hogy nem fognak kelleni másnak? Azért annyira nem lehetnek jó pasik hogy minden nő összeesik előttük. Nekik is van szavatosságuk, és ertekelhetnék a nőt akik képesek voltak szülni nekik. Sajnos agyban már nem fejlődnek ki. Inkább többet kellene olvasniuk, az ertekrendet kialakitani, mert az egész társadalom elvan tunyulva.
És a sok balfa.. meg ki van akadva, hogy milyen a bartnőjük. Azért jó lenne ha a férfiak bizonyítanának. Nem pedig azzal védekezni hogy a nők kiakarják harcolni maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!