Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek, hogy ne emésszen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne emésszen fel az a tudat, hogy soha nem leszek feleség, hogyan tegyem magam ezen túl, mit csináljak, hogy ne érezzem kevesebbnek magam?

Figyelt kérdés
Hónapok óta ez miatt van rossz kedvem, egy senkinek érzem magam. Olyan mintha egy hülye kis csitri lennék akire vigyázni kell és egy kell mondai mikor mit csináljak, nem érzem magam egyáltalán nőnek.
2012. júl. 18. 10:46
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért ne lehetnél feleség?
2012. júl. 18. 10:48
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Miért ne lehetne párod,aki elvesz feleségül?

2012. júl. 18. 10:49
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
miért vagy biztos benne, h sosem mész férjhez? nem látsz a jövőbe, nem tudhatod, hogyan fog alakulni az életed. nem szabad ilyen gondolatokkal nyomorgatnod magad. 50-50% esélyed van,mint bárki másnak...
2012. júl. 18. 10:53
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, hogy ennyire kétségbeestél azon, hogy még nem találtad meg a férjnekvalót?
 5/33 A kérdező kommentje:

Van párom, de mivel ő már elvált így gondolom nem akar újraházasodni, ami mostanában egyre egye jobban zavar.

Soha nem mondta, hogy nem házasodna újra, de én úgy érzem, hogy nem akar engem teljes egészében, mert már van gyerekünk is és ha már gyerek van akkor a házasság is lehetne, viszont ha eddig nem kérte meg a kezem akkor ezután sem fogja.

Még egy babát szeretne,de én így nem akarok.

A másikat feleségül vette nyilván azért mert jobban szerette.

6/33 anonim ***** válasza:
75%
Én nőként írom, hogy egy tönkrement házasság után bizony tönkre tud menni a házasság ideálja... hogy bármit is számítana a papír. Ezerszer többet ér, ha társak vagytok, jóban rosszban, egymás mellett, odafigyeltek egymásra, tudtok kommunikálni, meg tudjátok oldani a konfliktusokat. Ez abszolút nem a papíron múlik. Lehet a kapcsolat (majdnem) tökéletes házasság nélkül is, is lehet pocsék házasságban is. Nekem már az előbbi számít...
2012. júl. 18. 11:01
 7/33 anonim ***** válasza:
92%
El is vált tőle, annak is nyilván jó oka volt. Nem lehet, hogy csak simán kiábrándult a házasság intézményéből? Ezt a vágyadat inkább vele kéne megbeszélned. Ha neked ez fontos, és ő szeret téged - nyilván szeret, ha még egy közös gyereket szeretne tőled - miért ne értené ezt meg?
2012. júl. 18. 11:05
 8/33 anonim ***** válasza:
52%

Egy gyerek sokkal nagyobb bizonyíték a szeretetére, mint egy esküvő.

Nőként kérdezem: honnan van az a hülye tévhit, hogy akkor szeret valakit a párja csak, ha elveszi feleségül???

2012. júl. 18. 11:05
 9/33 A kérdező kommentje:

Nem volt az hosszú házasság, húszon pár éves volt, pár hónap után feleségül vette a csajt, majd 1 évig se voltak együtt és szét mentek. Nem volt semmi közös vagyonuk, a válás is hipp-hopp lezajlott. egyáltalán nem viselte meg, csak azt bánja, hogy eladta az autóját a lagzi miatt.

Én is csalódtam férfiakban akkor nekem se kellett volna senkivel sem összejönnöm. Volt egy férfi akitől már lett volna gyerekem,de az a görény az utolsó pillanatban meggondolta magát és fenyegetőzött, így az abortusz mellett döntöttem. Akkor ennyi erővel vele se kellett volna belekezdenem a családalapításba, mert mi lesz ha megint úgy járok.

Nem az ex felesége vagyok hanem egy teljesen más nő.

2012. júl. 18. 11:10
 10/33 anonim ***** válasza:
38%

Mi a fenének akarnál feleség lenni? Az égegyadta világon semmi, de semmi előnye nincs a házasságnak. Voltam házas, tudom. Van egy boldog, működő, kapcsolatod. Van gyermeked. Egyetlen dolgot viszont garantál neked: a szétválás lassabb, nyögvenyelősebb. Ha megromlik a kapcsolat, akkor csak a boldogtalanságban eltöltött időt nyújtja meg, mert nehezebb az elválás.

A párod valszeg úgy gondolkodik, mint én: rádöbbent, hogy a boldog, szeretetteljes élethez nem kell ez a papír.

Én sem akarok még egyszer férjhez menni. A házasságom 10 évig tartott, a jelenlegi kapcsolatom már tizenöt éves. Van tapasztalatom.

Vagy netalán a Nagy Esküvő hiányzik?

2012. júl. 18. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!