Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az manapság, hogy a férj is felveszi a feleség nevét?
És nem tartják emiatt papucsnak a barátai? Minden bántás nélkül kérdem ezt.
Hogy fogadták a rokonok?
Az én férjem is felvette a nevem. Nem tartja emiatt senki sem kevesebbnek, inkább én is és a családja, barátai is büszkék rá, hogy felvette, ezzel is vállalva, hogy nős stb...stb.
Én nem mondtam neki, ő szerette volna.
Én egy kicsit félek ettől, mert a barátai kb minden miatt azt mondják, hogy papucs. Olyanok miatt is ami tök természetes, hogy megteszi. És, hát engem is zavar, ha őt papucsnak tartják. Meg nincs senki az ismerőseink körében aki így tett volna.
Na de, hogy mondjak egy szélsőséges példát: egyik rokona azért is cikizte, merthogy a lányunk mindkettőnk nevét megkapta...
Utolsó vagyok! Szerintem felesleges ilyenekkel foglalkoznod, hogy más mit gondol!
Ha mi is azzal törődtünk volna nem lennénk házasok, nem lenne gyerekünk! ( 19 voltam ő 21 mikor megházasodtunk, és kaptuk rendesen, hogy hülyék vagyunk, utána 2 évre rá szültem... gondolhatod, és ez már 10 éve)
Ha boldogok vagytok ne törődj mással, csak kettőtökkel!
Ismerek egy ilyen párt. A srác egy az egyben elhagyta a családnevét. Náluk az volt az ok, hogy az apja iszonyat dolgokat művelt és szabadulni akart attól a névtől...
De úgy egyébként szerintem sem gáz :) Aki ez alapján ítéli meg a párod, az nyaljon sót! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!