Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hátránnyal jár ha a férj veszi fel a feleség családnevét?
Jár e hátránnyal egyáltalán?
Párom nagyon utálja a vezetéknevét és szabadulna tőle. Ciki neve is van meg apjával 25 éve nem találkozott és egyáltalán nem akarja továbbvinni ezt a nevet.
Gyerekeink neve akkor az én nevemre kerülnek?
Úgy tudom mostmár nem az van, hogy lánykori név, hanem házastársi név van külön pont azért mert már a férfi is felveheti a nevet.
Annak a válaszadónak aki szerint papucsnak nézik emiatt a férjemet,hát... azt hiszem inkább nem írok semmit:) tulajdonképpen mitől is lesz papucs egy férfi?:) igen tudom, hoy általában mire mondják de megnyugtatlak a párom a közelébe se jár annak:) Amióta komolyabbra fordult köztünk a dolog azóta mondogatja, hogy mikor összeházasodunk felveszi a nevem én eleinte azt hittem viccel, de mára már megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!