Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért jó összeházasodni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó összeházasodni?

Figyelt kérdés
Mi az a plusz, amit ad a házasság?

2012. júl. 18. 09:56
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

#1 (és #18-as),

Nekem is tetszett, biztos nem én pontoztam le /inkább fel/...szerintem viccesen fogalmaztad meg a dolgot, de persze nem lehet általánosítani, nincs ez mindenhol úgy ahogy írod :-DDD.

Van ahol mind a két fél nagyon is komolyan gondolja és szimbolikus eseménynek tartja és ez nagyon is jól van így.

Nekik ez fontos esemény, én ennek örülök és nem mosolygok gúnyosan közben.

Valaki írta, hogy a szinglik stb...szerintem sem elváltna nem szinglinek nem jó lenni. A legjobb egy jó párkacsoltban élni jó sokáig. Szinglinek lenni addig vicces míg mondjuk 30 éves vagy /sacc per kb/. 40 évesen nem jó szinglinek lenni. Az már szomorú, az ember társas lény, zsigeri igénye van társ mellett lenni szerintem.

De persze nem minden áron :-). Jobb egyedül mint egy idta férjjel/feleséggel.

2012. júl. 18. 11:34
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
én nem akartam férjhez menni. van a vőlegényemmel egy közös gyermekünk, már 4 éves, tehát nem 2 napja ismerjük egymást. egyszercsak felhozta ezt a házasság témát, háááát levert a víz rögtön, mivel tisztában volt vele, hogy nem forszírozom a dolgot, eléggé félve állt elő a gyűrűvel. átgondoltam és rájöttem, hogy tulajdonképpen mi változik? semmi. az érzéseim és az övéi is megmaradnak, csak könnyebb intézkedni, egyszerűbb a menete mindennek. azzal kicsit sem értek egyet, h a nő levadássza a pasit, legalábbis én a környezetemben egyáltalán nem ezt tapasztalom. a barátnőim ugyanígy gondolkodnak mint én, van, aki férjhez ment, dumáltunk erről, vhogy benne is az van mint bennem. megtaláltuk akit kerestünk, családunk van, akkor ne háborogjunk már az ellen, ami nyílvánvaló. szóval praktikus, érzelmi szempontból pedig vhol egy kiteljesedés szerintem. hozzáteszem a vőlegényem jobban be van sózva az augusztusi esküvőnktől mint én nő létemre :)
2012. júl. 18. 12:48
 23/26 anonim ***** válasza:
84%

nagyon tetszik az 1es és a 18as válasz.

sok nő tényleg úgy éli meg az esküvőt, hogy ez élete legboldogabb napja, milyen jó feszíteni egy giccses ruhában 100 ember előtt. engem egyáltalán nem tenne boldoggá. sőt, nagyon feszélyezne.

a párommal van gyűrűnk, tettünk egymásnak egy szóbeli fogadalmat, ami sokkal egyedibb és személyesebb mint amit az anyakönyvvezető mond.

ezért nem akarok se két tanús, se habosbabos esküvőt. számomra az egy szerződés aláírása az érzelmeimről. ami azért valljuk be elég visszás dolog.

2012. júl. 18. 13:43
 24/26 A kérdező kommentje:

Tulajdonképp azért írtam ide, hogy megtudjam mi az amire nem gondoltam még, viszont az esküvő mellett szólna.

Ami miatt "gondban" lehetek később, hogy milyen hülye voltam.

2012. júl. 18. 14:01
 25/26 anonim ***** válasza:
92%
A házasság egyetlen dologra "jó": ha már sz@r a helyzet, megválni egymástól jóval nehezebb. Ettől persze a boldog napok nem jönnek vissza. Akik papír és csinnadratta nélkül nem érzik biztonságban magukat a partner mellett, azok mi a fenének vannak együtt?
2012. júl. 19. 11:19
 26/26 anonim válasza:
Ennyi erővel: Mért jó a kocsit vásárolni ha lopni is lehet?
2012. júl. 25. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!