Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megvetendő csak a pénzéért összeházasodni valakivel? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Akkor is, ha azzal a családod életét megkönnyítenéd, és kihúznád őket a bajból??? Persze erről a másik fél semmit nem tud, hogy csak ezért vagy vele.2012. jún. 1. 16:32
1/32 anonim válasza:
Nos, ha tönkre akarod tenni az életed, olyas valakivel élni akibe nem vagy szerelmes, nem szereted, akkor menj hozzá. Meg is érdemled.
2/32 anonim válasza:
Ha a másikfél tud rólaés így állapodnak meg akkor nem megvetendő,akkor megállapodás.
Ha a mésik nem tud róla,magyarul átverik, szerelmet hazudnak neki,akkor megvetendő
3/32 anonim válasza:
És mi lenne ha közösen találnátok rá megoldást mint inkább a másikat palira vedd?...
Amikor kihúzott a bajból ott hagyni és vinnéd a fele háza...
Miért kell ehez egy másik ember életét tönkre tenni.
4/32 anonim válasza:
Nem tud róla, tehát nem közös megegyezés, így elég gáz.
Azonkívül mi lesz, ha megunod a játszmákat?
7/32 anonim válasza:
Szerintem nem.. Ha olyan hülye, hogy nem veszi észre, akkor megérdemli, hogy átverjék... Én mondjuk nem tudnék olyannal összeházasodni, akit nem szeretek..
9/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Nem úgy értettem, hogy egyáltalán nem szereti a másikat, persze, szereti, de nem vmi hatalmas elsöprő szerelem, meg az "oltárira bele van zúgva" dolog... És persze érezteti vele, hogy szereti
2012. jún. 1. 16:52
10/32 anonim válasza:
szerintem nem!én hozzámennek simán.ne viccelj!másik meg majd idővel megszereti!a szerelem az úgyis elmúlik,na meg a nagy kamu házasok,csukott szemmel,akik évek óta nem veszik észre hogy a férjük félrek.fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!