Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek megvetendő csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megvetendő csak a pénzéért összeházasodni valakivel? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Akkor is, ha azzal a családod életét megkönnyítenéd, és kihúznád őket a bajból??? Persze erről a másik fél semmit nem tud, hogy csak ezért vagy vele.
2012. jún. 1. 16:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hogyha a másik fél nem tud róla! Becsapja az aki ilyet csinál. Lehet hogy a másik oltári nagy szerelemre vágyik. Ha valaki hajlandó ilyenre, akkor legalább tisztázzák a dolgot.

Én biztos nem lennék képes rá, nem azért mert olyan erkölcsös vagyok, hanem mert képtelen vagyok valakivel párként élni akiben nem vagyok szerelmes.

2012. jún. 1. 16:56
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
A másik meg az, hogy mi van ha nem bírja tovább az a fél aki csak pénzért van vele? Megunja a dolgot, vagy egyenesen rátalál az igazi nagy szerelem? Akkor jön a nagy dráma.
2012. jún. 1. 16:58
 13/32 anonim ***** válasza:
88%

"Nem úgy értettem, hogy egyáltalán nem szereti a másikat, persze, szereti"

Ha neked az a szeretet hogy hozzámész, majd elválsz tőle csak hogy vinni tudd a pénzét az aztán hatalmas szeretet valóban! :) Mi van ha valakit utálsz, rágyújtod a házát?

2012. jún. 1. 16:59
 14/32 anonim ***** válasza:
93%
Láttam már sok ilyet, nem nagyon válik be. Általában a férfi megérzi egy idő után és már nem olyan kedves, talál olyat, akivel tényleg boldog. Az ilyen nők pedig teljesen megsavanyodnak, igazi fancsali képű dámák lesznek. Olyan is volt, hogy a lány talált szerelemre. Egyébként pedig a pénz csak egy ideig tesz boldoggá, megszokod és ott lesz a hiányérzet.
2012. jún. 1. 17:00
 15/32 anonim ***** válasza:
14%
Ahogy a pasik sok esetben átvágják a nőket,tegyék meg ezt a nők is ugyanúgy,támogatom:)
2012. jún. 1. 17:00
 16/32 anonim ***** válasza:
31%

én tudnék, ha emberileg becsülném, kedvelném az illetőt

eddig majdnem mindig úgy alakult ki nálam szerelem hogy előtte hosszú ideig barátság volt.

tehát, ha már az elején szimpatikus az illető és külsőleg is vonz, szinte garantált hogy megszeretném később ha nem 1 aggresszív bunkó.

2012. jún. 1. 17:02
 17/32 anonim ***** válasza:
83%

"Ahogy a pasik sok esetben átvágják a nőket,tegyék meg ezt a nők is ugyanúgy,támogatom:)"

Nagyon okos vagy. Ha Pista átvág, akkor majd jól átverem Sanyit, hogy helyre álljon a lelki béke?

2012. jún. 1. 17:04
 18/32 A kérdező kommentje:
"Ha neked az a szeretet hogy hozzámész, majd elválsz tőle csak hogy vinni tudd a pénzét az aztán hatalmas szeretet valóban! :) Mi van ha valakit utálsz, rágyújtod a házát?" -Nem, nem azért menne hozzá, hogy utána elváljon, és vigye a pénzt. Semmi ilyen szándék... csak szimplán együtt lenne vele...
2012. jún. 1. 17:05
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem a pénzért menne hozzá??

Akkor másolom a kérdésed:

"Szerintetek megvetendő csak a pénzéért összeházasodni valakivel?"

Kicsit skrizofén vagy esetleg?

2012. jún. 1. 17:07
 20/32 anonim ***** válasza:
27%
17.-es: Nem kell a pasikat se félteni,nagyon sok a pénzre utazik manapság,az még undorítóbb.
2012. jún. 1. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!