Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megvetendő csak a pénzéért összeházasodni valakivel? Bővebben lent
Igen, hogyha a másik fél nem tud róla! Becsapja az aki ilyet csinál. Lehet hogy a másik oltári nagy szerelemre vágyik. Ha valaki hajlandó ilyenre, akkor legalább tisztázzák a dolgot.
Én biztos nem lennék képes rá, nem azért mert olyan erkölcsös vagyok, hanem mert képtelen vagyok valakivel párként élni akiben nem vagyok szerelmes.
"Nem úgy értettem, hogy egyáltalán nem szereti a másikat, persze, szereti"
Ha neked az a szeretet hogy hozzámész, majd elválsz tőle csak hogy vinni tudd a pénzét az aztán hatalmas szeretet valóban! :) Mi van ha valakit utálsz, rágyújtod a házát?
én tudnék, ha emberileg becsülném, kedvelném az illetőt
eddig majdnem mindig úgy alakult ki nálam szerelem hogy előtte hosszú ideig barátság volt.
tehát, ha már az elején szimpatikus az illető és külsőleg is vonz, szinte garantált hogy megszeretném később ha nem 1 aggresszív bunkó.
"Ahogy a pasik sok esetben átvágják a nőket,tegyék meg ezt a nők is ugyanúgy,támogatom:)"
Nagyon okos vagy. Ha Pista átvág, akkor majd jól átverem Sanyit, hogy helyre álljon a lelki béke?
Nem a pénzért menne hozzá??
Akkor másolom a kérdésed:
"Szerintetek megvetendő csak a pénzéért összeházasodni valakivel?"
Kicsit skrizofén vagy esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!